Bu sorunla daha önce çok kez karşılaştığım için konu açma isteği hissettim. Bir mesajı alıntıladığımız zaman ilk alıntılanan mesajın sahibine bildirim gidiyor fakat sonraki alıntılanan mesajların sahiplerine bildirim gitmiyor.
Benden kaynaklı mı diye düşündüm fakat daha önce de buna benzer bir konu açıldığını gördüğüm zaman emin oldum. Bu bildirimleri almak için herhangi bir ayarı mı açmalıyız yoksa forum kaynaklı mı? Teşekkürler.
Önceki açılan konu:
www.technopat.net
Örnek görsel:
Bana o sırada gelen bildirimler:
Dördüncü bildirim mesajımı alıntılayan kişi tarafından fakat tamamen farklı bir mesaj, yanıltıcı olmasın.
Benden kaynaklı mı diye düşündüm fakat daha önce de buna benzer bir konu açıldığını gördüğüm zaman emin oldum. Bu bildirimleri almak için herhangi bir ayarı mı açmalıyız yoksa forum kaynaklı mı? Teşekkürler.
Önceki açılan konu:
Çoklu alıntıya bildirim gitmiyor
Başlıkta görüldüğü üzere çoklu alıntılara bildirim gitmiyor. Birinin mesajını çoklu alıntıya alıp cevap yazdığımızda karşı tarafın haberi olmuyor. Dün bu sorun yüzünden bir arkadaşın konusuna bildirim gelmedi. Bu olayı sadece karşı tarafta değil, kendim de yaşadım. Çoklu alıntı sisteminde hata...
Örnek görsel:
Bana o sırada gelen bildirimler:
Dördüncü bildirim mesajımı alıntılayan kişi tarafından fakat tamamen farklı bir mesaj, yanıltıcı olmasın.
Son düzenleme: