Alışveriş merkezi yaş sınırı var mı?

Kızlar istediği her yere girer çünkü.
Sizi yaşınızdan dolayı almayan AVM'ye gitmeyin, ölene kadar gitmeyin. Sizi hak etmiyor.

Kesin hatırlamasam da tahmini 10 yaşımdan beri Cevahir AVM'ye tek giderim. Kimse gıkını çıkarmadı bugüne kadar. 13-14 yaşında Axis Kağıthane açıldı. Ulaşımı biraz daha rahat diye oraya gideyim dedim. Almadılar. Başka birinin işi olmadığı sürece de gitmedim. Zaten iğrenç bir yer. İçinde hiçbir şey yok. Olanlar da çevredeki AVM'lere kıyasla inanılmaz küçük, ürün yelpazesi yerlerde.

Kızlar istediği her yere girer çünkü.
Sizi yaşınızdan dolayı almayan AVM'ye gitmeyin, ölene kadar gitmeyin. Sizi hak etmiyor.

Kesin hatırlamasam da tahmini 10 yaşımdan beri Cevahir AVM'ye tek giderim. Kimse gıkını çıkarmadı bugüne kadar. 13-14 yaşında Axis Kağıthane açıldı. Ulaşımı biraz daha rahat diye oraya gideyim dedim. Almadılar. Başka birinin işi olmadığı sürece de gitmedim. Zaten iğrenç bir yer. İçinde hiçbir şey yok. Olanlar da çevredeki AVM'lere kıyasla inanılmaz küçük, ürün yelpazesi yerlerde.

Çok saçma bir şey. Yani çocuklar ne yapsın gezecek bir yerler yok mesela ben alışveriş merkezide ya kitap almak için ya da film izlemek için giderim. Yani farklı bir şeyler yapmaya gitmem. Bir de beni en çok rahatsız eden şey benden küçük çocukları ve kızları içeri alıp beni almamaları yani ne yapacak o koskoca AVM de...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı