Alışveriş yaparken "looks like something went wrong" hatası

mosab2008

Hectopat
Daha fazla  
Hesabımda alışveriş yaparken "looks like something went wrong. For your protection, this transaction has been declined. Please try another Card or other payment methods" hatasını alıyorum.
Başka kart denedim olmadı.
Başka bir arkadaşıma hesabımı verdim almaya çalıştı yine olmadı.
Bazıları 1-2 bekleyin dedi, 1 hafta bekledim olmadı.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ön ödemeli kartla deneyin. Bu ininal, papara gibi kartlar olabilir veya mevcut bankanızın size sunduğu ön ödemeli kartlardan birisi de olabilir.

Kartın geçmiyor. Veya yurt dışı alışveriş için kapalı.

Öncesinde Fortnite tayfası ve oyun almıştım. Yani kartla bir alakası yok.

Ön ödemeli kartla deneyin. Bu ininal, Papara gibi kartlar olabilir veya mevcut bankanızın size sunduğu ön ödemeli kartlardan birisi de olabilir.

Ben kendi Papara kartımdan denediğimde olmadı. Arkadaşımın kartını kullandım o da olmadı. Arkadaşımın Epic hesabını kullanarak benim kartımı denedim onda kart çalıştı.

Öncesinde Fortnite tayfası ve oyun almıştım. Yani kartla bir alakası yok.

Ben kendi Papara kartımdan denediğimde olmadı. Arkadaşımın kartını kullandım o da olmadı. Arkadaşımın Epic hesabını kullanarak benim kartımı denedim onda kart çalıştı.
Bu sorunlar genellikle farklı bir kredi kartı veya ön ödemeli kart kullanınca çözülüyor. Eğer hala sorun alıyorsanız desteğe yazın.

Hesabımda alışveriş yaparken "looks like something went wrong. For your protection, this transaction has been declined. Please try another Card or other payment methods" hatasını alıyorum.
Başka kart denedim olmadı.
Başka bir arkadaşıma hesabımı verdim almaya çalıştı yine olmadı.
Bazıları 1-2 bekleyin dedi, 1 hafta bekledim olmadı.

Sorun çözüldü mü aynı sorunu yaşıyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı