"Ben de aynı şekilde teknik servis ile Epic Games müşteri hizmetleri ile iletişime geçtim. Bana da sorun yok dediler, aynı şekilde. Çok uzun konuşmalar gerçekleştirdim ama bir sonuç alamadım. Bugün tesadüfen bu siteye rastladım ve aynı sorunu yaşayan başkalarıyla karşılaştım. İlk olarak bana 24 saat bekleyin dediler, sonra tekrar deneyin dedim, ama olmadı. Sonra 48 saat bekleyin dediler, 48 saat bekledim, yine işe yaramadı. Sonrasında 3 gün bekleyin dediler, yine olmadı. 2 gün daha geçtikten sonra bir kez daha denedim, yine aynı hatayı aldım. En son bugün tekrar denedim, üzerinden bir gün geçti. Şimdi ne kadar süre beklemem gerektiğini düşünüyorum. Sanırım bir 10-11 gün boyunca denememem gerekebilir. Eğer sorun böyle çözülüyorsa, Nisan'ın 10'una kadar denememeyi düşünüyorum. Kartla ilgili de, ben de senin gibi abonelikleri iptal ettiğim için bu hata meydana geldi. Zaten kendi elimle iptal etmiştim. Tekrar Fortnite aboneliğini almayı denedim ama başarılı olamadım. İlk başta bağlantı sorunu dediler, sonra başka bir kart denememi söylediler. Birçok kart denedim, senin gibi. Bu sorunla yaklaşık olarak 17'sinden beri karşılaşıyorum ve bugün 28'i oldu. Hala çözülmedi. Senin sorun çözülmüş mü? Şu an alışveriş yapabiliyor musun? Eğer çözüldüyse, ben de Nisan'ın 10'una kadar beklerim. Olursa, tekrar haber veririm. Yardımın için gerçekten çok teşekkür ederim."