Alkol yokken promil çıktı

Daha fazla  
Evet arkadaşlar öyle oldu. 2 kez çevirmeye girdim 10 dakika arayla. Biri jandarma biri ise polis trafik idi. İlkinde jandarmada üfledim promill 0, 10 dakika sonra tekrar çevirmeye girdim bu sefer 0.21 promil çıktı. Tam da sınır şansa! Bu işe ne diyorsunuz? Alkol falan ağzıma sürmem. Kan verdim sonuçları bekliyorum ama ehliyeti aldılar yani çok saçma durum. Yorumlarınız neler?

Haftada bir kalibrasyona gidiyomuşmuş. 10 dakika önce niye çıkmadı ozaman?

1 saat sonra kan verdim. Geçerli olur mu? Yoksa zaman farkından sorun yaratırlar mı?

1 saat sonra kan verdim. Geçerli olur mu? Yoksa zaman farkından sorun yaratırlar mı?
Zaten kan verme süresinin sınırı 1 saat diye biliyorum. Eğer kanda alkol yoksa sorun yaratmazlar.

Arabada bozulmaya yaklaşmış elma falan yediniz mi?

Başta şaka yapıyor sandım çok ilginç…

Bazen yumuşamış meyveler üzüm mandalina şarap gibi oluyor. Etilen hormonuyla bitki hücre duvarları parçalandığı için daha çabuk oksijensiz solunum falan yapılıyordur ondan metabolik atık üretiyordur bakteriler

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…