Herhangi bir barda viski vodka vb. alkolleri deneyebilirsin ve birçok seçeneğin olur fakat şarap, rakı gibi alkoller için genellikle meyhane tercih etmelisin.
Gittiğin yere göre değişecek bir durum, bazı barlar self-servis çalışırken bazıları sipariş usulü çalışır eğer nasıl bir mekan olduğunu kestiremiyorsan en iyisi hemen alkollerin bulunduğu kısımda bar taburesine oturup barmenden istemekHocam hiç gitmedigim icin bilmiyorum bar'a gidince nasıl istiyoruz viski votkayı.
Barlar pahalı oluyor ama genelde. Bence illaha Vodka falan deneyecekseniz süpermarketten bütçeye kıyıp bir seferlik alıp deneyin. Eğer denemek için alacaksanız 35'lik alırsınız en azından beğenirseniz tek geceyi kurtarır fiyatı da fena değil. Ama böyle içkilerde hep en büyüğünü almak daha karlı oluyor beğenmesem de içerim para da var diyorsanız 100'lük ya da 70'lik alınabilir. Ben genelde hep Vodka alıyorum en iyisi o bence vişne suyuyla içecek gibi içiliyor.Hocam hiç gitmedigim icin bilmiyorum bar'a gidince nasıl istiyoruz viski votkayı.
Tek içerek de alışır da barda olmaz tabii. Eve içki alıp içmek daha kolay bana kalırsa dikkat dağıtacak unsur çok istediğin gibi müzik açar yiyecek koyarsın. Özgür ortam oluşunca daha keyifli olur.Eve gideceksin kardeşim alkolü ilk içişinde tek içmen zor. Bi' arkadaşını alacaksın yanına beraber deneyeceksiniz. Yoksa ağır alkole tek başına başlayıp alışamazsın.
Şarab’ı bilemem ama Votka ve Viski’nin 5-10 cl’lik küçük şişeleri büyük ya da yeni nesil tekellerde var. Yanlış hatırlamıyorsam Absolut’un 5 cl olan şişesi 70 tl civarındaydı.Merhaba, uzun zamandir bira ve volim ikilisinde donuyordum ama artik daha farkli alkolleri denemek istiyorum. Viski, şarap, votka gibi ama şişe ile almak bütçeyi yorar. Bu alkolleri nerede denerim?
Merhaba, uzun zamandir bira ve volim ikilisinde donuyordum ama artik daha farkli alkolleri denemek istiyorum. Viski, şarap, votka gibi ama şişe ile almak bütçeyi yorar. Bu alkolleri nerede denerim?
Şarab’ı bilemem ama Votka ve Viski’nin 5-10 cl’lik küçük şişeleri büyük ya da yeni nesil tekellerde var. Yanlış hatırlamıyorsam Absolut’un 5 cl olan şişesi 70 tl civarındaydı.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.