Alkollü İçecek Önerisi

İçmeye temeli olanlardan bahsediyorum. Kendim değil. Bakacaklar hiç içmemiş olanların ilgisini çekecek.

Hocam boş muhabbete gerek yok, içmek isteyen adam her türlü içecektir. İçmek isteyen kişi alkol içebilecek yaşa geldiğinde buradaki tavsiyelerden faydalanabilir.

İnsanlara kötü örnek olabilecek bir konu olduğunu düşünüyorum. Forumda 18 yaşından küçük bir sürü insan var. Bildiğiniz gibi 18 yaşından küçüklerin alkollü içecek kullanması yasak.

Tabi ki herkes bir birinin dinine saygı göstermeli fakat Müsliman'larda alkol haramdır.
Müslüman*
Alkol haram ise bir nedeni var. Hak din İslam'dır. Bu tartışılmaz. Dine bağlamayada gerek yok çünkü din dinlemiyor bazıları. Gerisi gelmeyecek o organların diyoruz anlamıyor. Sizi yaratan sıfır araba gibi yaratmış. Bir kalın bağırsak ameliyatında hastalıklı parça yerinden kesiliyor ve biraz fazla alınıyor. Oluyor 180 cm sana 140 cm. Kim bilir daha neler var. Bence sigara ve alkolün uyuşturucudan tek farkı daha yavaş öldürmesi.

Müslüman*
Alkol haram ise bir nedeni var. Hak din İslam'dır. Bu tartışılmaz. Dine bağlamayada gerek yok çünkü din dinlemiyor bazıları. Gerisi gelmeyecek o organların diyoruz anlamıyor. Bence sigara ve alkolün uyuşturucudan tek farkı daha yavaş öldürmesi.
Ben de dediklerinize katılıyorum

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı