Alkollü İçecek Önerisi

@Neşeli Patlıcan Klasik alkol efsanelerinden biridir :)
Beni iyice alkolik yaptiniz ama :)
Oysa fazla icin biri degilim senede bir ya da iki kere icerim bira haric ki ben Birayi icki olarak görmüyorum artik :)
O kadar soru sorduk Engin Bey!
Vallahi görmedim nerede sordun? :)
Tabi ki herkes bir birinin dinine saygı göstermeli fakat Müslüman'larda alkol haramdır.
Peki :)

Arkadaşlar, daha önce bira dışında hiçbir alkollü içecek içmemiş şu kardeşinize alkollü içecek önerir misiniz?
Amsterdam Navigator denemediysen kesinlikle dene. Şahsen bu şaheseri 3 haftadır içiyorum. Harika bir tadı var ve bir şişesi 100ml vodkadaki kadar alkol içeriyor.

Son düzenleme:
Öyle bir döneme geldik ki artık herkes her konuda bir karşıyı eleştirme, hep bir duyar kasma çabası içinde yani sadece bu konu için demiyorum ama artık gına geldi her konuda nasıl yapabiliyorsunuz bunu? İçen içer, içmeyen içmez. İçmeyen adam bu konuya gelip bakmaz. Önerisini yapan yapar muhabbeti edilirse edilir. Aralara girip günah, yanlış, zararlı, kapatılmalı demeyin. İçen adam zaten zararlarını biliyordur. Gına geldiği için böyle bir açıklama yapmak istedim. Artık her konuda böyle insanlar çıkıyor bayıyor bir yerden sonra.

Sadece bu konu ile alakalı değil. Artık o kadar çok farklı konularda, o kadar farklı insanlar gördüm, yorumlar okudum ki en son buraya döktüm içimi.

Red Bull Vodka öneririm tadı çok güzel. Ama enerji içeceği ile alkollü içki karıştırmak önerilmiyor bunu da belirteyim.

Hadi iyi forumlar.

İçki içmek haramdır.
Hocam haram deyince geçenlerde izlediğim şu video aklıma geldi yav, ondan gülücük bıraktım 😄

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı