Alkollü Likit yapmak

UmutTT78

Hectopat
Mentollü ve limonlu nikotinsiz likit /20 PG /80 VG2li likit yaptım ve yüzde 10 oranına içine rakı kattım. Tadı gercekten de harika ama zararı normal likitlere göre daha fazla mı olur bilemedim. Sizin de yorumunuzu almak isterim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Yaptığınız şey basitçe saçmalamak. Lütfen saçmalamaz mısınız kendiniz için! Likite alkol mü katılır? Rakıyı buharlaştırıp ciğerlerinize mi çekeceksiniz? Likit yapım olayını çok yanlış anlamışsınız, insanlar aylarca meyve özü damıtarak aroma elde edemiyor evlerinde siz basitçe sağlığınızı hiçe sayarak tehlikeye atıyorsunuz. Rakıyı içiyorsanız için likite katmak nedir inanılmaz ya!
(3 yıldır piyasadaki her şeyi bilen ve şuanda da aktif bir buharcıyım)

Ekleme: Rakının PG/VG ve aroma ile homojen olarak karışması imkansız bir durum. Birbirlerini hapsedecek şekilde değil kimyasal yapıları. PG uyumlu aromayı bile günlerce zaman gerekli hapsetmesi için. Çok az suyu bile PG zor hapsediyor seyreltmelerde öyle düşünün. Bir şekilde pamuk tanktan emdi veya direk RDA'dan içtiniz, ya zararlı bir tepkime ortaya çıkıyorsa?

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı