Alkolsüz bira koku yapar mı?

Kasatra

Megapat
Daha fazla  
Arkadaşlar arkadaşım ilk defa alkolsüz bira içecek. Ailesinden dolayı normal bira midende koku yapar dedim krombacher on alkolsüz birasını önerdim. Koku yapar mı sizce?

Alkolsüz bira daha çok koku yapıyor, haberin olsun. Normal bira daha az koku yapar diyebileceğim bir kokusu var.
Ayrıca alkolsüz birayı sırf "bira" diye içecekse içmesin, daha iğrenç çünkü.

Geçenlerde arkadaş hadi deneyelim hadi deneyelim dedi diye aldık 3 kişi birer yudum tadıp tükürdük sonra da çöpe attık tadı aynı mıdır bilmem ama vereceğin paraya değmez ona eminim koku kısmında da alkol içermediğinden alkol kokusu olacağını sanmam benimkiler bir şey dememişti ama sadece tadıp tükürdüğümüzden de olabilir ama koku yapsa annem garanti sorardı ondaki burun kimsede yok.

Geçenlerde arkadaş hadi deneyelim hadi deneyelim dedi diye aldık 3 kişi birer yudum tadıp tükürdük sonra da çöpe attık tadı aynı mıdır bilmem ama vereceğin paraya değmez ona eminim koku kısmında da alkol içermediğinden alkol kokusu olacağını sanmam benimkiler bir şey dememişti ama sadece tadıp tükürdüğümüzden de olabilir ama koku yapsa annem garanti sorardı ondaki burun kimsede yok.
Normal bira öyle değil evet :D Alkolsüz bira çok iğrenç bir şey daha da iğrenç hatta. Alkol içermese bile kokusu çok ağır sanırım hiç koklamadınız veya az içtiğinizden kaynaklıdır.
Koku yapar.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı