Alkolsüz biranın yaş sınırı var mı?

Hocam Almanya vatandaşı iseler normal. Almanya'da çocukları içkiden uzaklaştırmak için "kids bira" dedikleri bir şey yaptılar. İçinde sıfır şeker ve sıfır alkol bulunduruyor. Sadece arpa suyu bulunuyor, aileler çocuklarından uzaklaştırmak için yaptıkları bir sosyal görevsebebi ise Almanya'da çok fazla alkol tüketilmesi. Bir haftalığına kaldığım ailenin yanında bana ikram etmişlerdi içtim ve biradan soğudum.

Yani ben de ilk 18 olduğum zaman içmiştim normal bira sevmemiştim.

Hocam Almanya vatandaşı iseler normal. Almanya'da çocukları içkiden uzaklaştırmak için "Kids Bira" dedikleri bir şey yaptılar. içinde sıfır şeker ve sıfır alkol bulunduruyor. Sadece Arpa suyu bulunuyor, aileler çocuklarından uzaklaştırmak için yaptıkları bir sosyal görev. Sebebi ise Almanya'da çok fazla alkol tüketilmesi. Bir haftalığına kaldığım ailenin yanında bana ikram etmişlerdi içtim ve biradan soğudum.
Cin tonik deniyor sanırım ona.

Cin tonik deniyor sanırım ona.
Yok, Cin Tonik olsa anlardım. Ailenin yanındayken bana verdikleri buna benziyordu.

Edit: Verdikleri bunun daha açık renkli ve incesi fakat benziyor.

Dosya Ekleri

• untitled-126_38709247_ver1.0.jpg
    untitled-126_38709247_ver1.0.jpg
    23 KB · Görüntüleme: 190
Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı