All-ın-one bilgisayarların ekran kartı tipi

Hmm anladım. Bu soketin ne olduğunu bulamak için anakartın ne olduğunu öğrenmek lazım. Ama anakartda bildiğimiz anakart değil. Çok zor yani.
MXM değil, Pci-e değil garip soket görünce bi afalladım nedir bu diye. önceki serisinde ise pci-e benzeri bir soket kullanmışlar.

Hocam hp teknik servisinden sora bilirsiniz santiral da beklemek yorucu gelmez ise garantisi olsun olmasın ürün numarasından cihazı tam olarak bula bilirsiniz ve bu tür desteğide veriyolar ben hp cihazlarda yardım almıştım.

Hocam hp teknik servisinden sora bilirsiniz santiral da beklemek yorucu gelmez ise garantisi olsun olmasın ürün numarasından cihazı tam olarak bula bilirsiniz ve bu tür desteğide veriyolar ben hp cihazlarda yardım almıştım.
Hocam, şuan AIO bir cihaza sahip değilim ancak alma düşüncesi oluştu o yüzden araştırıyorum ve soruşturuyorum.

Mesela GTX 1050 grafik kartı olan bir AIO bilgisayarınız var, GTX 1650'ye yükseltmek istiyorsunuz. HP'den GTX 1650'yi satın alıyorsunuz ve videolardaki gibi değişimi yapıyorsunuz. Piyasada bulmanız neredeyse imkânsız.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı