All ın One PC alırken neye dikkat edilmeli?

Serpentiina

Hectopat
Daha fazla  
Selam. Bugün çalıştığım yer benden all ın One bilgisayar araştırmamı ve fiyat performans babında en uygun olandan 10 adet satın almamı istediler. Bilgisayarlarla aram iyidir fakat daha önce all ın One bilgisayar kullanmadım ya da herhangi bir şekilde deneyimlemedim. 10.000-20.000TL arasında fiyat olması ve ofis işlerinde takılmadan 8 saat boyunca sürekli kullanılması gerekiyor. Sorum şudur ki: All ın One bilgisayar alırken nelere dikkat edilmesi gerekiyor, bu bilgisayar türlerini en iyi üreten marka model nedir ya da all ın One bilgisayar alırken hangi bileşenin daha iyi olması gerekiyor? Şimdiden yardımlarınız için teşekkür ederim.

Ne kadar parçanın değiştirilebilir olduğuna dikkat edin, işlemci, RAM, ekran kartı, disk vs. tabii şirket eğer ileride değişim yerine güncellemeye gitmek istiyorsa. Yoksa olabildiğince parçaları üst seviye tutun yeter.
Panelin kaliteli olmasına dikkat edin. IPS panel olursa iyi olur. Sonuçta kasa panel bir cihazlarda. Bluetooth, Wi-Fi gibi özelliklerde olursa iyi olur çoğunda var ama bazılarında BT olmayabiliyor.

Selam. Bugün çalıştığım yer benden all ın One bilgisayar araştırmamı ve fiyat performans babında en uygun olandan 10 adet satın almamı istediler. Bilgisayarlarla aram iyidir fakat daha önce all ın One bilgisayar kullanmadım ya da herhangi bir şekilde deneyimlemedim. 10.000-20.000TL arasında fiyat olması ve ofis işlerinde takılmadan 8 saat boyunca sürekli kullanılması gerekiyor. Sorum şudur ki: All ın One bilgisayar alırken nelere dikkat edilmesi gerekiyor, bu bilgisayar türlerini en iyi üreten marka model nedir ya da all ın One bilgisayar alırken hangi bileşenin daha iyi olması gerekiyor? Şimdiden yardımlarınız için teşekkür ederim.
HP öneririm hocam ikinci olarak da Lenovo. Bileşen olarak da işlemciye dikkat edin daha çok.

All in One cihazlar laptopların tanışamaz halledir diyebiliriz. Bu cihazları en iyi yapan marka MSI. Gönül ister onu önereyim ancak 2 yıl önce 8bine aldığım cihaz şu an 48 bin olmuş :/

Tavsiye olarak bunu önerebilirim.

All in One cihazlar laptopların tanışamaz halledir diyebiliriz. Bu cihazları en iyi yapan marka MSI. Gönül ister onu önereyim ancak 2 yıl önce 8bine aldığım cihaz şu an 48 bin olmuş :/

Tavsiye olarak bunu önerebilirim.

2 yılda 40.000₺ zam.

İyiymiş 👍

işlemci ekren kartı depolama onun dışındakiler zaten çok fazla alternatifi bulunmayan şeyler (i5 1035g1 ADLI İŞLEMCİDEN UZAK DUR)

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı