All in One PC önerisi

Üzgün Makaron

Hectopat
Selamlar,

Ofis bilgisaylarımızı All in One monitörlü PC ile yenileyeceğiz, işimiz mail ve evrak gönderme alma vs. bunlarla ilgili olduğu için bana okuma yazması işlemcisi vs. yüksek bir bilgisayar önerir misiniz? Yaklaşık 40 adet alacağımız için pişman olmak istemiyoruz. Fiyat sınırlamamız yok. F/P olursa iyi olur yine de, ek olarak yazıcı ve ekstra monitör de bağlayacağımızı söyleyeyim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ufak bir piyasasına baktım hocam ama aşırı pahalı, All in One yerine monitörün arkasına bağlanabilen, m-ITX veya nuc sistemler oluyor. M-ITX toplanması halinde hem daha uzun ömürlü hem daha kullanışlı olacağını düşünüyorum.
Bu şekilde olabilir:
1730365771087.png

Ufak bir piyasasına baktım hocam ama aşırı pahalı, All in One yerine monitörün arkasına bağlanabilen, m-ITX veya nuc sistemler oluyor. M-ITX toplanması halinde hem daha uzun ömürlü hem daha kullanışlı olacağını düşünüyorum.
Bu şekilde olabilir:
Eki Görüntüle 2341247

Evet hocam bu şekilde de olur, ama en az 40-50 bilgisayar var kim uğraşacak onunla :/ m-ITX mantıksız olur ama nuc sistemlere bakacağım sizin de öneriniz var ise paylaşmanızı rica ederim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı