bakayım hemenGörev yöneticisinde SATA olduğuna dair bir şey yazıyor muydu sağ tarafta? Tam çıkmamışta. Diskiniz eğer SATA ise ikinci bir SATA portu yoktur muhtemelen. Ama boşa çıkan diskiniz USB 3.0 bir harici kutuya koyup performans kaybetmeden kullanabilirsiniz.
birşey yazmıyor sata olduğuna dairGörev yöneticisinde SATA olduğuna dair bir şey yazıyor muydu sağ tarafta? Tam çıkmamışta. Diskiniz eğer SATA ise ikinci bir SATA portu yoktur muhtemelen. Ama boşa çıkan diskiniz USB 3.0 bir harici kutuya koyup performans kaybetmeden kullanabilirsiniz.
Bakayım hemen
Bir şey yazmıyor SATA olduğuna dair
burdada birşey bulamadım sata olduğuna dairPekii, disk yönetimine girip orada SATA ile ilgili bir şey yazıyor mu bakabilir misin? Orada çok bir yerleri ellemeBence disk SATA, bulamazsanız daha fazla uğraşmayalım.
Pekii, disk yönetimine girip orada SATA ile ilgili bir şey yazıyor mu bakabilir misin? Orada çok bir yerleri ellemeBence disk SATA, bulamazsanız daha fazla uğraşmayalım.
Aygıt yöneticisinden SSD niz SATA mı Nvme mi öğreninburdada birşey bulamadım sata olduğuna dair
Yani şimdi gene de şey yapmayayım ben SATA olduğuna nereden bakacağım şimdi tam emin olamadım
Aygıt Yöneticisi'nden SSD niz SATA mı NVMe mi öğrenin
Aygıt Yöneticisi'ni kolayca açmak için başlata sağ tıklayıp yukarı açılan menüden "Aygıt Yöneticisi" kısmına tıklamanız gerekir. Açılan aygıt yöneticisinde Disk sürücülerini aşağı doğru genişletip SSD diskinizi bulun ve sağ tıklayıp özellikler kısmına tıklayın.
Bunu dener misin?
Details-AyrintilarÖzelliklerde nereye gireceğim
Details-Ayrintilar
Ayrıntıların resmi ni atabilirsen iyi olur onun haricinde sana siteyi atayim ordan bak.Orada nereye gireceğim ama orayı kurcalarken sanırım hard diskin modelini buldum
Modelide bu Kingston SA400S37120G ve galiba
Resi
Ayrıntıların resmini atabilirsen iyi olur onun haricinde sana siteyi atayim oradan bak.
SSD diskiniz SATA mı yoksa NvMe mi bulun
Bilgisayardaki SSD , Sata mı yoksa Nvme denilen ve PCI-E yuvası kullanılarak bağlanmış olan yüksek hızlı bir SSD mi bulmak için şunu yapın.www.sordum.net
120 GB'ler genelde 110 111 GB olur
Burada SSD de yazmıyor ama modeli bulduk ve Google'da aratınca SATA olarak çıkıyor
Ben sana ayrıntıların ekran görüntüsünüde atayım