A Adsız 1 Ziyaretçi 23 Kasım 2018 #1 Hepsi bir arada (AIO) ISO dosyası nasıl yapılır ? Ben Windows Vista, 7, 8, 8.1 ve 10 bir arada yapmak istiyorum. Son düzenleyen: Moderatör: 23 Kasım 2018
Hepsi bir arada (AIO) ISO dosyası nasıl yapılır ? Ben Windows Vista, 7, 8, 8.1 ve 10 bir arada yapmak istiyorum.
2 24099 Petapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 2 Temmuz 2014 Mesajlar 11.253 Makaleler 33 Çözümler 224 24 Kasım 2018 #2 ISO şeklinde değilde dediğiniz sistemleri Multiboot USB oluşturup tek bellekte toplayabilirsiniz. YUMI ile Multiboot USB Bellek Hazırlama - Technopat
ISO şeklinde değilde dediğiniz sistemleri Multiboot USB oluşturup tek bellekte toplayabilirsiniz. YUMI ile Multiboot USB Bellek Hazırlama - Technopat
A Adsız 1 Ziyaretçi 4 Ocak 2019 #3 24099 dedi: ISO şeklinde değilde dediğiniz sistemleri Multiboot USB oluşturup tek bellekte toplayabilirsiniz. YUMI ile Multiboot USB Bellek Hazırlama - Technopat Genişletmek için tıkla... Sonra onu sanal makinede denemek için ISO dosyasına çevirebilir miyim ?
24099 dedi: ISO şeklinde değilde dediğiniz sistemleri Multiboot USB oluşturup tek bellekte toplayabilirsiniz. YUMI ile Multiboot USB Bellek Hazırlama - Technopat Genişletmek için tıkla... Sonra onu sanal makinede denemek için ISO dosyasına çevirebilir miyim ?