Ekranda bu gözüküyor bunu nasıl kapatabılırım kaparsam ayarlarım gider mi?
![]()
Hom bunu tabii ki kapatabiliyorsunuz. Şu an bilgisayarım başında olmadığından bakamıyorum ama bu sadece masaüstü widget. Siz yazılım üzerinde hangi yarları yaptırsanız p şekilde kalır eğer değiştirmezseniz.
Komple kapatamıyor muyuz?Yanındaki ortadaki sağ ok var ona basarsanız küçücük bir alan kaplar ona basabilirsiniz. Olmaz beğenmez iseniz ekranın en altına atabilirsiniz ben öyle yapmaktayım.
Bilgisayar başına geçince bakıp söyler misiniz cok sevinirim.
Komple kapatamıyor muyuz?
Silmek istemiyorum uygulamayı burada ki widgeti sılmek ıstıyorum.Aynı uygulama var komple silmek mi hocam?
Buradan nereye gidecegim.Widget'ı devre dışı bırakmak için, saatin yanındaki Sistem Tepsisine gidin, AI Suite 3 simgesini bulun ve üzerine sağ tıklayın. Son olarak, ASUS Mini çubuğunun işaretini kaldırın.
Bu bilgiyi buldum. Sadece sağ alttaki ikona sağ tıklayıp kapatmanız yeterli. siz tekrar açana kadar widget gelmeyecektir.![]()
Tamamdır yaptım wıdget gitti bilgisayar acılırken bu uygulamayı calıstırmasam ayarları kalıcı olacak mıdır calıstırmamda bilgisayar acılırken bır fayda var mıdır?Widget'ı devre dışı bırakmak için, saatin yanındaki Sistem Tepsisine gidin, AI Suite 3 simgesini bulun ve üzerine sağ tıklayın. Son olarak, ASUS Mini çubuğunun işaretini kaldırın.
Bu bilgiyi buldum. Sadece sağ alttaki ikona sağ tıklayıp kapatmanız yeterli. siz tekrar açana kadar widget gelmeyecektir.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.