All Suite 3 ekrandan nasıl kaldırılır?

Jeymixxx

Kilopat
Ekranda bu gözüküyor bunu nasıl kapatabılırım kaparsam ayarlarım gider mi?

Görsel

Hom bunu tabii ki kapatabiliyorsunuz. Şu an bilgisayarım başında olmadığından bakamıyorum ama bu sadece masaüstü widget. Siz yazılım üzerinde hangi yarları yaptırsanız p şekilde kalır eğer değiştirmezseniz.

Bilgisayar başına geçince bakıp söyler misiniz cok sevinirim.

Yanındaki ortadaki sağ ok var ona basarsanız küçücük bir alan kaplar ona basabilirsiniz. Olmaz beğenmez iseniz ekranın en altına atabilirsiniz ben öyle yapmaktayım.
Komple kapatamıyor muyuz?

Widget'ı devre dışı bırakmak için, saatin yanındaki Sistem Tepsisine gidin, AI Suite 3 simgesini bulun ve üzerine sağ tıklayın. Son olarak, ASUS Mini çubuğunun işaretini kaldırın.

Bu bilgiyi buldum. Sadece sağ alttaki ikona sağ tıklayıp kapatmanız yeterli. siz tekrar açana kadar widget gelmeyecektir.

Widget'ı devre dışı bırakmak için, saatin yanındaki Sistem Tepsisine gidin, AI Suite 3 simgesini bulun ve üzerine sağ tıklayın. Son olarak, ASUS Mini çubuğunun işaretini kaldırın.

Bu bilgiyi buldum. Sadece sağ alttaki ikona sağ tıklayıp kapatmanız yeterli. siz tekrar açana kadar widget gelmeyecektir.
Görsel
Buradan nereye gidecegim.

Tamamdır yaptım wıdget gitti bilgisayar acılırken bu uygulamayı calıstırmasam ayarları kalıcı olacak mıdır calıstırmamda bilgisayar acılırken bır fayda var mıdır?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı