Namus bekçiliği kısmı da eksik yazılmış. Lütfen düzeltin.
“Kızlarım var, onların namus bekçiliğini yapıyorum, bu nedenle tahliye edilmek istiyorum.” demiş.
Almanya'da bir sınıf öğretmeni sırf müslümanları sevmediği için katledilmişti. O aklıma geldi. Bu benim de başıma gelebilir.
Belli bir bilgiye ulaşınca veya yeterince bilgi sahibi olunca taraf seçiyorsunuz, ben de öyle yaptım ve taraf seçtim. Bakın İran'a, paylaşılmış psikoz yüzünden neler yaşanıyor neler...
Paylaşılmış psikoz, toplumlara zarar veren tehlikeli bir hastalıktır.
Almanya'da bir sınıf öğretmeni sırf Müslüman'ları sevmediği için katledilmişti. O aklıma geldi. Bu benim de başıma gelebilir.
Belli bir bilgiye ulaşınca veya yeterince bilgi sahibi olunca taraf seçiyorsunuz, ben de öyle yaptım ve taraf seçtim. Bakın İran'a, paylaşılmış psikoz yüzünden neler yaşanıyor neler...
Paylaşılmış psikoz, toplumlara zarar veren tehlikeli bir hastalıktır.
Bir Ateist olarak düşüncelerim: Siyasal İslam sebebiyle hiçbir zaman Allah yok demedim. Ama geçmişte sınıfımda bana zorbalık yapanlara ne zaman sinirlensem Allahlarına hakaret ediyorum hergün. Çünkü müslüman mısınız? Diye soru sorsam lafta sözde Elhamdüllillah Müslümanız derler. Dillerinde yalanlar, Uçkurularında zinalar, kursaklarında haramlar son olarakta ellerinde kuran hiçbir zaman eksik olmaz bahsettiğim kitlenin.
Baskıcıydılar da o yüzden. Adama baksana. Dinime karşı istediğin gibi ağzımı açamazsın diyor.
Orta Çağda da Katolik kilisesi bu şekildeydi. Karşı gelsen yargılanıyorsun, şahit var gözünde yalancı şahit gelip senin hakkında yalan yanlış dine saygısızlıkta bulunduğunu söylese koşulsuz kabul edilip, ağır cezalar alıyordun.
O manadan baktım. Adamın bu derece gerici bakış açısı da anca Katolik kilisesinde vardı. Hıristiyanlığa karşı konuşamazsın.
Baskıcıydılar da o yüzden. Adama baksana. Dinime karşı istediğin gibi ağzımı açamazsın diyor.
Orta çağda da katolik kilisesi bu şekildeydi. Karşı gelsen yargılanıyorsun, şahit var gözünde yalancı şahit gelip senin hakkında yalan yanlış dine saygısızlıkta bulunduğunu söylese koşulsuz kabul edilip, ağır cezalar alıyordun.
O manadan baktım. Adamın bu derece gerici bakış açısı da anca katolik kilisesinde vardı. Hıristiyanlığa karşı konuşamazsın.