Allah yok dediği için öldürüldü

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Su helal olduğu için birayla yıkamak 🤣

Namus bekçiliği kısmı da eksik yazılmış. Lütfen düzeltin.
“Kızlarım var, onların namus bekçiliğini yapıyorum, bu nedenle tahliye edilmek istiyorum.” demiş.
Edilebilir bu arada şaka değil yani, ben olsa şaşırmam şuan.

Almanya'da bir sınıf öğretmeni sırf müslümanları sevmediği için katledilmişti. O aklıma geldi. Bu benim de başıma gelebilir.

Belli bir bilgiye ulaşınca veya yeterince bilgi sahibi olunca taraf seçiyorsunuz, ben de öyle yaptım ve taraf seçtim. Bakın İran'a, paylaşılmış psikoz yüzünden neler yaşanıyor neler...
Paylaşılmış psikoz, toplumlara zarar veren tehlikeli bir hastalıktır.

İslam'da aforoz olsa da şu cahiller kendilerine Müslüman'ım diyemese.

Almanya'da bir sınıf öğretmeni sırf Müslüman'ları sevmediği için katledilmişti. O aklıma geldi. Bu benim de başıma gelebilir.

Belli bir bilgiye ulaşınca veya yeterince bilgi sahibi olunca taraf seçiyorsunuz, ben de öyle yaptım ve taraf seçtim. Bakın İran'a, paylaşılmış psikoz yüzünden neler yaşanıyor neler...
Paylaşılmış psikoz, toplumlara zarar veren tehlikeli bir hastalıktır.

Dinlerin kendisi zaten paylaşılmış bir psikoz olduğu için Orta Doğu coğrafyası böyle maalesef.

Bir Ateist olarak düşüncelerim: Siyasal İslam sebebiyle hiçbir zaman Allah yok demedim. Ama geçmişte sınıfımda bana zorbalık yapanlara ne zaman sinirlensem Allahlarına hakaret ediyorum hergün. Çünkü müslüman mısınız? Diye soru sorsam lafta sözde Elhamdüllillah Müslümanız derler. Dillerinde yalanlar, Uçkurularında zinalar, kursaklarında haramlar son olarakta ellerinde kuran hiçbir zaman eksik olmaz bahsettiğim kitlenin.

İsteyen istediğine inanır ama kimse kutsalımıza ulu-orta yerde karışamaz! İbret alın ki ibret olmayın!
Ne yapacaksın? Gelip öldürecek misin? Türkiye çok fazla kültürden insana ev sahipliği yapıyor. İsteyen istediğini söyler.

Katolik kilisesinden farkın yok. Mümkünse fikirlerini biraz geliştir ve toplum ahlakı öğren.

Ne yapacaksın? Gelip öldürecek misin? Türkiye çok fazla kültürden insana ev sahipliği yapıyor. İsteyen istediğini söyler.

Katolik kilisesinden farkın yok. Mümkünse fikirlerini biraz geliştir ve toplum ahlakı öğren.

Dostum katolik kilisesi ne alaka? Engizisyon demek istedin sanırım.

Dostum katolik kilisesi ne alaka? Engizisyon demek istedin sanırım.
Baskıcıydılar da o yüzden. Adama baksana. Dinime karşı istediğin gibi ağzımı açamazsın diyor.
Orta Çağda da Katolik kilisesi bu şekildeydi. Karşı gelsen yargılanıyorsun, şahit var gözünde yalancı şahit gelip senin hakkında yalan yanlış dine saygısızlıkta bulunduğunu söylese koşulsuz kabul edilip, ağır cezalar alıyordun.

O manadan baktım. Adamın bu derece gerici bakış açısı da anca Katolik kilisesinde vardı. Hıristiyanlığa karşı konuşamazsın.

Cruslan -> İslam'a karşı böyle konuşamazsın.

Benzer ilişki.

Baskıcıydılar da o yüzden. Adama baksana. Dinime karşı istediğin gibi ağzımı açamazsın diyor.
Orta çağda da katolik kilisesi bu şekildeydi. Karşı gelsen yargılanıyorsun, şahit var gözünde yalancı şahit gelip senin hakkında yalan yanlış dine saygısızlıkta bulunduğunu söylese koşulsuz kabul edilip, ağır cezalar alıyordun.

O manadan baktım. Adamın bu derece gerici bakış açısı da anca katolik kilisesinde vardı. Hıristiyanlığa karşı konuşamazsın.

Cruslan -> İslam'a karşı böyle konuşamazsın.

Benzer ilişki.

Engizisyon diyelim, baskıcı olan dini kullanan sözde din adamlarıydı, katoliklik ile bir alakası yok durumun.

Engizisyonun kökü nasıl kazındıysa bu gibi iğrenç varlıkların da dünyanın geleceğinde bir yeri olmayacaktır.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı