omerfarukbalci Femtopat Katılım 6 Haziran 2022 Mesajlar 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Haziran 2022 #11 fkose dedi: Bende sipariş verdim kapıda ödeme ile AirPods Pro 2850 lira bakalım inşallah orijinal çıkar keza Apple zammından sonra 5400e çıktı Genişletmek için tıkla... Gerçek gönderilirse iyi ticaret fkose dedi: Bende sipariş verdim kapıda ödeme ile AirPods Pro 2850 lira bakalım inşallah orijinal çıkar keza Apple zammından sonra 5400e çıktı Genişletmek için tıkla... Kapıda ödeme vardı gerçi, bende öyle yapsaydım keşke Son düzenleme: 7 Haziran 2022
fkose dedi: Bende sipariş verdim kapıda ödeme ile AirPods Pro 2850 lira bakalım inşallah orijinal çıkar keza Apple zammından sonra 5400e çıktı Genişletmek için tıkla... Gerçek gönderilirse iyi ticaret fkose dedi: Bende sipariş verdim kapıda ödeme ile AirPods Pro 2850 lira bakalım inşallah orijinal çıkar keza Apple zammından sonra 5400e çıktı Genişletmek için tıkla... Kapıda ödeme vardı gerçi, bende öyle yapsaydım keşke
M Mehmet sevim Zeptopat Katılım 6 Haziran 2022 Mesajlar 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Haziran 2022 #12 omerfarukbalci dedi: Gerçek gönderilirse iyi ticaret Kapıda ödeme vardı gerçi, bende öyle yapsaydım keşke Genişletmek için tıkla... Kanka iptal et bence bak stokta 5 adet kalmıştı 25 e çıkardılar zam gelmesine rağmen hem stoğu arttırıyorlar hem fiyatı yükseltmediler hala
omerfarukbalci dedi: Gerçek gönderilirse iyi ticaret Kapıda ödeme vardı gerçi, bende öyle yapsaydım keşke Genişletmek için tıkla... Kanka iptal et bence bak stokta 5 adet kalmıştı 25 e çıkardılar zam gelmesine rağmen hem stoğu arttırıyorlar hem fiyatı yükseltmediler hala
K Kurtarıcımodon Yoctopat Katılım 7 Haziran 2022 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Haziran 2022 #13 Arkadaşlar dikkat yorumlar büyük ihtimalle hepsiburada'dan çekilmiş. Dikkat ediniz! kapıda ödeme seçeneği var.
Arkadaşlar dikkat yorumlar büyük ihtimalle hepsiburada'dan çekilmiş. Dikkat ediniz! kapıda ödeme seçeneği var.
C Cenkgokhan Femtopat Katılım 28 Ocak 2022 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Haziran 2022 #14 sonerkoc dedi: Üründen ben de almıştım. Bugün elime ulaştı orjinal ürün geldi, şuanlık bir problem yaşamadım. Genişletmek için tıkla... Ben de sorunsuz kullanıyorum orijinal ürün geldi. Arkadaşlar size ulaştığında siz de yorum atar mısınız merak ettim. Kurtarıcımodon dedi: Arkadaşlar dikkat yorumlar büyük ihtimalle hepsiburada'dan çekilmiş. Dikkat ediniz! kapıda ödeme seçeneği var. Genişletmek için tıkla... Ben de ürüne yorum yazmıştım.
sonerkoc dedi: Üründen ben de almıştım. Bugün elime ulaştı orjinal ürün geldi, şuanlık bir problem yaşamadım. Genişletmek için tıkla... Ben de sorunsuz kullanıyorum orijinal ürün geldi. Arkadaşlar size ulaştığında siz de yorum atar mısınız merak ettim. Kurtarıcımodon dedi: Arkadaşlar dikkat yorumlar büyük ihtimalle hepsiburada'dan çekilmiş. Dikkat ediniz! kapıda ödeme seçeneği var. Genişletmek için tıkla... Ben de ürüne yorum yazmıştım.
omerfarukbalci Femtopat Katılım 6 Haziran 2022 Mesajlar 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Haziran 2022 #15 Mehmet sevim dedi: Kanka iptal et bence bak stokta 5 adet kalmıştı 25 e çıkardılar zam gelmesine rağmen hem stoğu arttırıyorlar hem fiyatı yükseltmediler hala Genişletmek için tıkla... iptal etme seçeneği olmaması : D
Mehmet sevim dedi: Kanka iptal et bence bak stokta 5 adet kalmıştı 25 e çıkardılar zam gelmesine rağmen hem stoğu arttırıyorlar hem fiyatı yükseltmediler hala Genişletmek için tıkla... iptal etme seçeneği olmaması : D
xxxdgh Yoctopat Katılım 7 Haziran 2022 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Kadın 7 Haziran 2022 #16 Siteden alan arkadaşlar, garantisi falan var mı? Orijinal olduğuna emin misiniz?
A AirPods pro Zeptopat Katılım 7 Haziran 2022 Mesajlar 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Haziran 2022 #17 Bindik bir alamete, bakalım sonu ne olur.
S spiderr Yoctopat Katılım 7 Haziran 2022 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Haziran 2022 #18 Şu an ben de alıp almamak arasındayım, orijinalliğinden emin olamadım.
M Mustafa Mirza Yıldız Yoctopat Katılım 7 Haziran 2022 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Haziran 2022 #19 sonerkoc dedi: Üründen ben de almıştım. Bugün elime ulaştı orijinal ürün geldi, şu anlık bir problem yaşamadım. Genişletmek için tıkla... Dostum kulaklık ve şarj kutusu olarak geldi değil mi? Herhangi bir sorun yok mu? sonerkoc dedi: Üründen ben de almıştım. Bugün elime ulaştı orjinal ürün geldi, şuanlık bir problem yaşamadım. Genişletmek için tıkla... Dostum ürün kulaklık ve şarj kutusu olarak eksiksiz geldi di mi?
sonerkoc dedi: Üründen ben de almıştım. Bugün elime ulaştı orijinal ürün geldi, şu anlık bir problem yaşamadım. Genişletmek için tıkla... Dostum kulaklık ve şarj kutusu olarak geldi değil mi? Herhangi bir sorun yok mu? sonerkoc dedi: Üründen ben de almıştım. Bugün elime ulaştı orjinal ürün geldi, şuanlık bir problem yaşamadım. Genişletmek için tıkla... Dostum ürün kulaklık ve şarj kutusu olarak eksiksiz geldi di mi?
M Mehmet sevim Zeptopat Katılım 6 Haziran 2022 Mesajlar 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Haziran 2022 #20 Mustafa Mirza Yıldız dedi: Dostum kulaklık ve şarj kutusu olarak geldi değil mi? Herhangi bir sorun yok mu? Dostum ürün kulaklık ve şarj kutusu olarak eksiksiz geldi di mi? Genişletmek için tıkla... Kardeşim sorun o değil gelir gelmesine ama piyasada çok çakma var replika İstanbul ürünü yani adam sana kulaklık gönderir kutusu hediyeyi aynı ama şuan bile fiyatı aynı yani ticarette kimse bu kıyağı babasına yapmaz bu sitede bi bokluk var
Mustafa Mirza Yıldız dedi: Dostum kulaklık ve şarj kutusu olarak geldi değil mi? Herhangi bir sorun yok mu? Dostum ürün kulaklık ve şarj kutusu olarak eksiksiz geldi di mi? Genişletmek için tıkla... Kardeşim sorun o değil gelir gelmesine ama piyasada çok çakma var replika İstanbul ürünü yani adam sana kulaklık gönderir kutusu hediyeyi aynı ama şuan bile fiyatı aynı yani ticarette kimse bu kıyağı babasına yapmaz bu sitede bi bokluk var