"Alleher" güvenilir mi?

Aynen öyle kardeşim 1500₺ fazla veririm hepsiburadadan alırım en azından orijinal olduğunu bilirim 3000 veren 15000 e de bakmasın boşuna kafanızı ağırtmayın

Orijinal olduğunu iki şekilde anlaşılır biri bul uygulamasında AirTag gibi AirPods'u bulmaya çalışıyor replikalarda sadece konum olarak gösteriyor ve diğeri de telefona bağladıktan sonra sürümü 4C165 olmalı güncellenmeli eskiyse replikadır.
Bende aldım kargoda gelince test edeceğim ona göre iade işlemi yaparım ya da sıkıntısızsa kullanırım haber ederim

Son düzenleme:
kontrol edince bilgi geçerseniz çok iyi olur, iade ederiz.

Benim kar

Benim de kargoya verildi. İade etmek istiyorsanız açmadan direkt iade edin falan diyor canlı destek. Açılırsa iade alamayız falan diyor Biraz scam gibi bakalım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Benim de kargoya verildi iade etmek istiyorsanız açmadan direk iade edin falan diyor canlı destek açılırsa iade alamayız falan diyor Biraz scam gibi bakalım

Nasıl emin olacağız peki? Var mı bir fikriniz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Nasıl emin olacağız peki? Var mı bir fikriniz?
Bence ürün geldikten sonra herhangi bir apple yetkili bayisine soralım orijinal mi diye.Değilse zaten buna dair bir belge veriyorlar bununla beraber iade gerçekleştirebiliriz gerekirse tüketici haklarına başvururuz sitede orijinal olduğu yazıyorken sahte ürün sattıkları için haklı oluruz.

Şu alıp da orijinal ürün sıkıntı yok diyenler atsalar baksalar iyi olacakta onlardan da ses yok

Bakalım gelsin haberleşelim benim kargoda tahminim 2 güne gelir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…