"Alleher" güvenilir mi?

Ben de bekliyorum arkadaşlar yazışmaları okudum ama kıllandım durumdan epeyce. Olumsuz bir durum olursa toplu olarak mahkemeye verelim canlı destekten orijinal olduğu, Apple garantili olduğuna dair dönüş aldım. Tüm ekran görüntüleri mevcut.

Bu arada kargo gelirse kargodan aldığınızdan itibaren açmadan video kaydına alarak açın kutuyu poşeti vs inf. Kamera karşısında kutu açılımı yapınca amaçları o kanıt niteliği taşıyor o şekilde haberiniz olsun

Arkadaşlar dikkat yorumlar büyük ihtimalle hepsiburada'dan çekilmiş. Dikkat ediniz! kapıda ödeme seçeneği var.
Herhangi bir yorumu Google aratınca direk Hepsiburada ki yorumlar çıkıyor zaten. Hiç biri kendi yorumları değil. Hepsiburada dan alınma.

Kapıda ödeme seçtim bende gelir gelmez durumu paylaşacağım.

Dün sipariş verdim aynı günde kargoya verildiğine dair bilgi verildi,kargo takip numarası da geldi fakat şimdi aradim kargoyu herhangi bir ürün teslimi gerçekleştirmemişler.Muhtemelen faturayı kestiler ama ne zaman böyle durumlarda sonradan işkillensem doğru çıkıyor.

@EnesKara20 kanka tek umudumuz sensin benimki henüz kargoya verilmedi. Test sonucunu heyecanla bekliyoruz

Hocam benim de dün verildi gözüktü, MNG Kargo sitesinde çıkmadı kargomnerede sitesinde gözüktü. Bugün de MNG sitesinde gözükmeye başladı.

Ahaha tosun mağdurlarına dönecek sonumuz diye korkuyorum.Normalde de hayatta alışveriş yapmam bu tip yerlerden ama zammın telaşıyla cimriden görünce çokta araştırmadan verdim.Beni huzursuz eden nokta hadi ilk başlarda fiyatı düşük tuttun da hala aynı düşük fiyat ve ne hikmetse sürekli de stok artıyor.Tufaya düşücez diye bir his var içimizde umarım yanıltırlarda bizi haklarını teslim ederiz burdan kanıtlarıyla.

Ben de aldım. 2. Nesil...
Siteye üye girişi yapamıyorum artık.
Üye girişi deneyin. Girebiliyor musunuz?
Mail yanlış diyor!
Canlı destekte de mesai saatleri dışında mesajı var.
Yazılmıyor.
Üye girişi yapmadan iade işlemi dahi yapamayız...

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben giriş yapabiliyorum, sorun yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…