AirPods pro
Zeptopat
Daha fazla
Enes ben sanal kart üzerinden aldım shopier tarafından siparişiniz alındı denildi kargo hazırlanıyor diyor dosya 0 desi gözüküyor gelmez gelsede istemediğimi belirtecem almayacam mail üzerindende iade etmek istediğimi belirttim canım sıkıldı bu işten ama iade süreci nasıl olur bilmiyorum İnş dediğin gibi olurüye girişi yapabiliyorum o konuda sıkıntı yok shopier üzerinden kartla alan varsa sıkıntı yok para karşı tarafa geçmiyor kargoyu teslim almazsınız direk iade edersiniz o zaman shopier iade işlemlerini başlatıyor para shopierde beklemede kalıyor
Enes ben sanal kart üzerinden aldım shopier tarafından siparişiniz alındı denildi kargo hazırlanıyor diyor dosya 0 desi gözüküyor gelmez gelsede istemediğimi belirtecem almayacam mail üzerindende iade etmek istediğimi belirttim canım sıkıldı bu işten ama iade süreci nasıl olur bilmiyorum İnş dediğin gibi olurüye girişi yapabiliyorum o konuda sıkıntı yok shopier üzerinden kartla alan varsa sıkıntı yok para karşı tarafa geçmiyor kargoyu teslim almazsınız direk iade edersiniz o zaman shopier iade işlemlerini başlatıyor para shopierde beklemede kalıyor
bu hiç güzel bir haber değildiSiteye bende gırıs yapabılıyorum 5 hazıranda yanı zamdan önce sıparıs vermıstım benhala hazırlanıyor diyor
shopiere iade talebini bildirdin iadeyi başlattılar mıbu platformu alleher sayesinde bulanlar almayın kardeşim bence zaman kaybetmeye gerek yok gerekli işlemleri başlatalım alın size iş İstanbul’da olan arkadaşlar adresi resmî sitesinde yazıyor sözde gidip bakın yerinde duruyorsa siz karışmayın burdan haber edin ben gelip gereğini yaparım
Enes ben sanal kart üzerinden aldım shopier tarafından siparişiniz alındı denildi kargo hazırlanıyor diyor dosya 0 desi gözüküyor gelmez gelsede istemediğimi belirtecem almayacam mail üzerindende iade etmek istediğimi belirttim canım sıkıldı bu işten ama iade süreci nasıl olur bilmiyorum İnş dediğin gibi olur
Enes ben sanal kart üzerinden aldım shopier tarafından siparişiniz alındı denildi kargo hazırlanıyor diyor dosya 0 desi gözüküyor gelmez gelsede istemediğimi belirtecem almayacam mail üzerindende iade etmek istediğimi belirttim canım sıkıldı bu işten ama iade süreci nasıl olur bilmiyorum İnş dediğin gibi olur
bu hiç güzel bir haber değildi
Az önce shopiere iade talebimi bildirdim ben iade alacağım
Üye girişi yapabiliyorum o konuda sıkıntı yok Shopier üzerinden kartla alan varsa sıkıntı yok para karşı tarafa geçmiyor kargoyu teslim almazsınız direk iade edersiniz o zaman Shopier iade işlemlerini başlatıyor para Shopier'de beklemede kalıyor.
Bir de lütfen almayın etmeyin gidin orijinal sitelerden alın yazmayın arkadaşlar, alan almış zaten sadece yorum kalabalığı yapıyorsunuz inanın hiç bir faydanız yok.Merhaba Arkadaşlar,
Ben de 5 Haziran Pazar günü zamdan önce ürünü satın aldım, biraz araştırdım fakat siteyle ilgili bilgi olmayınca fiyatı kaçırmamak adına alım yaptım.
Pazartesi günü yazdım ve salı günü kargoya verileceği belirtildi, 7 Haziran'da takip no gönderdiler baktığımda kargo 0 desi ve hala zonguldaktaki şubede. MNG ile görüştüm, 2 gündür hazırlanıyor olarak sistemde gözüktüğünü belirttim, firma faturayı kesmiş ama bize ulaştırmamış demek oluyor dediler.
Daha sonra buradaki forumda yazılanları okudum (ben aldığım zaman bu forumda siteyle ilgili soru yoktu)
Dediğiniz gibi ETBİS'e kayıtlı değil firma, sitedeki diğer ürünleri gezmeye başladım farklı elektronik kategorilerinde saç kurutma vs. Çoğunda yorum yok. iyice Google, instagram, twitter gezdim bu siteyle ilgili hiç bir bilgi yok. Canlı destek mesai saatleri dışında diyor ki forumdaki arkadaşın dediği gibi daha önce gece geç ve sabah erken saatte gayet de ulaşabiliyordum temsilciye.
Gerçekten benim de canımı acayip sıktı, 2 gündür kargonun çıkmasını bekliyorum ortada kargo yok, temsilci yok, firma ile ilgili tek bir numara yok. Fatura kesilmiş ama bana mail olarak fatura iletilmedi ki, alışveriş yapanlar bilir her alışveriş sitesinde fatura kesildiği gibi mail gönderilir. Şu an acaba dolandırıldım mı yoksa gönderecekler mi, gönderdiklerinde de acaba ürün orijinal olmadığını anlar mıyım şeklinde sorularla oturuyorum. Çünkü eğer ürünün üzerindeki jelatini açıp kutuyu açarsanız asla iade almazlar buna dikkat edin lütfen. Ürünü açmadan da asla anlayamazsınız, denildiği üzere seri no sorgularsınız orijinaldir ama kucağa taktığınızda direkt anlaşılır.
Bu noktada çoğu kişi shopier üzerinden iletişime geçmiş en azından teslim almadan firmaya ödeme iletilmiyormuş. Bir de dediğiniz gibi sitede asla iade et seçeceği vs yok. Buna dikkat edin lütfen.
Daha önce alıp ürün orijinal kullanıyorum sorun yok diyen arkadaşlar lütfen bizi bu konuda aydınlatırlarsa sevinirim. Tek çare onların bu süreç ile ilgili bilgi vermesi olacaktır. Shopier üzerinden iade talebi oluşturan arkadaş da bizi güncellerse çok iyi olur.
Siz ürün gelmeden shopier ile iade mi isteyeceksiniz yoksa ürünü bekleyecek misiniz, şu an benim gibi kargo bekleyen arkadaşlar da bizlere fikrini iletirse çok iyi olur.