"Alleher" güvenilir mi?

bu platformu alleher sayesinde bulanlar almayın kardeşim bence zaman kaybetmeye gerek yok gerekli işlemleri başlatalım alın size iş İstanbul’da olan arkadaşlar adresi resmî sitesinde yazıyor sözde gidip bakın yerinde duruyorsa siz karışmayın burdan haber edin ben gelip gereğini yaparım
Enes ben sanal kart üzerinden aldım shopier tarafından siparişiniz alındı denildi kargo hazırlanıyor diyor dosya 0 desi gözüküyor gelmez gelsede istemediğimi belirtecem almayacam mail üzerindende iade etmek istediğimi belirttim canım sıkıldı bu işten ama iade süreci nasıl olur bilmiyorum İnş dediğin gibi olur
Enes ben sanal kart üzerinden aldım shopier tarafından siparişiniz alındı denildi kargo hazırlanıyor diyor dosya 0 desi gözüküyor gelmez gelsede istemediğimi belirtecem almayacam mail üzerindende iade etmek istediğimi belirttim canım sıkıldı bu işten ama iade süreci nasıl olur bilmiyorum İnş dediğin gibi olur
Siteye bende gırıs yapabılıyorum 5 hazıranda yanı zamdan önce sıparıs vermıstım ben hala hazırlanıyor diyor
bu hiç güzel bir haber değildi
Az önce shopiere iade talebimi bildirdim ben iade alacağım

Son düzenleme:
Muhtemelen gecikmeli gelecek firmalar genelde faturayı kesiyor kargoda o zaman takip numarası çıkıyor fakat kargo şirketi henüz gidip ürünleri teslim almamış oluyor.
Birde firma zonguldaktaymış bugün ögrendim istanbulda belirtilen konumda hikaye.Muhtemelen replika ürünleri yollayacaklar orjinal üŕün olduğuna dair tüm bu şaibelerden sonra gram inancım kalmadı.Tufaya geldik beyler bence.

shopiere iade talebini bildirdin iadeyi başlattılar mı

Hadi ya bilmiyordum ben açıkçası. Kargo kapıya geldiğinde direkt almayıp geri göndermemiz mi gerekiyor? Öyle olursa otomatik iade işlemi gerçekleşiyor mu yoksa Shopier ile iletişime geçmemiz mi gerekiyor mu?

Evet Erdemir-Zonguldaktan geliyor kargolarımız..
Mng de çıkmıyor.
Kargom nerede de çıkıyor.
Mng de gönderim nerede (gönderen kişiymişsiniz gibi) diyerek bakarsanız çıkıyor.
Fatura no su falan gözüküyor. Alan yazsın lütfen. Kargodan teslim almayıp biraz bekletcem sanırım.
Şüphe duyarsam da almam, zaten geri gider. Ya da iade edin derim kargoya..
Ürünü alan, kurumsal mağazaya gidip, başka bir airpods ile kutunun dışını, kıyas yapabilir.

Hatta ve hatta, hassas bir Terazi ile tartın. Ağırlık farklı olabilir.

Olmadı apple servisine sorabilirsiniz ürünü gösterip!

Jelatinini açtıktan sonra iade çok daha zorlaşır.

Evet Shopier I arayabilirim.
Ürünü alan, kurumsal mağazaya gidip, başka bir airpods ile kutunun dışını, kıyas yapabilir.

Hatta ve hatta, hassas bir Terazi ile tartın. Ağırlık farklı olabilir.

Olmadı apple servisine sorabilirsiniz ürünü gösterip!

Jelatinini açtıktan sonra iade çok daha zorlaşır.

Evet Shopier I arayabilirim.

Son düzenleme:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Gerçek olanın kutusu net beyaz bir renge sahip replikalar hafif sarımtrak oluyor,font yazıları kapağın arkasında ve içinde gerçeklerde daha silik çakmalar da genelde daha net bir font oluyor daha canlı duruyor.Eline ilk geçen bildirirse bizde ona göre teslim almayız

Arkadaşlar bu saatten sonra bana orjinal verse yanına birde telefon hediye etse yine almam hevesim kaçtı bir kez midem bulandı bu işten bu kadar sorumsuz bir site olamaz alırken gece 2 de canlı görüşme var gündüz mesai saatleri dışımda diyor hadi ordan…evet ben Shopieri aradım iade talebimi shopier üzerinden firmaya bildirdim bana link gönderdiler doldurdum iade talebimi belirttim Shopier şöyle bir msj attı
Merhaba, 5xxxxxxnolu siparişinizde talebiniz satıcıya iletilmiştir ve bu talep güncel olarak satıcının inceleme sürecindedir. Satıcının konuyla ilgili çözüm sağlayabilmesi için 10.06.2022 21:39 tarihine kadar süresi bulunmaktadır. Bu süre içerisinde satıcı tarafından bir çözüm sağlanamazsa lütfen bize ulaşınız.
B038
Bu tarihe kadar bekliyecem olduki kargo geldi almayacam bana 0 desi dosya lazım değil shopier üzerinden paramı kurtarmaya bakacam teslim almadan ulaşamadığım bir müşteri temsilcisine teslim aldıktan sonra hayatta ulaşamam diye düşünüyorum benim durum bu sizlerde arada yazıp bilgilendirin

Arkadaşlar Shopier çağrı merkezini aradım. Kargo teslim olmadan para aktarımının firmaya sağlanmadığını söylediler. Firmanın şüpheli hareketleri özellikle ETBİS sistemine kayıtlı olduklarını iddia ettikleri halde kayıtlı olmadıklarını ilettim. Kargonun fiziksel olarak MNG'e teslim edilmediğini söyledim. Forum sitelerindeki şikayetlerden bahsettim ve durumun mercek alınmasını rica ettim. Sizler de benzer şekilde çağrı bırakırsanız belki üzerine düşerler hiç olmazsa paramızı iade ederler.

Adı sanı belli olmayan bir yer almayın bir daha pahalı olsun kafanız rahat olsun bu tarz yerlere güven olmaz site daha yeni açılmış gibi zaten gidin Amazon'dan alın.

Merhaba Arkadaşlar,

Ben de 5 Haziran Pazar günü zamdan önce ürünü satın aldım, biraz araştırdım fakat siteyle ilgili bilgi olmayınca fiyatı kaçırmamak adına alım yaptım.

Pazartesi günü yazdım ve salı günü kargoya verileceği belirtildi, 7 Haziran'da takip no gönderdiler baktığımda kargo 0 desi ve hala zonguldaktaki şubede. MNG ile görüştüm, 2 gündür hazırlanıyor olarak sistemde gözüktüğünü belirttim, firma faturayı kesmiş ama bize ulaştırmamış demek oluyor dediler.

Daha sonra buradaki forumda yazılanları okudum (ben aldığım zaman bu forumda siteyle ilgili soru yoktu)

Dediğiniz gibi ETBİS'e kayıtlı değil firma, sitedeki diğer ürünleri gezmeye başladım farklı elektronik kategorilerinde saç kurutma vs. Çoğunda yorum yok. iyice Google, instagram, twitter gezdim bu siteyle ilgili hiç bir bilgi yok. Canlı destek mesai saatleri dışında diyor ki forumdaki arkadaşın dediği gibi daha önce gece geç ve sabah erken saatte gayet de ulaşabiliyordum temsilciye.

Gerçekten benim de canımı acayip sıktı, 2 gündür kargonun çıkmasını bekliyorum ortada kargo yok, temsilci yok, firma ile ilgili tek bir numara yok. Fatura kesilmiş ama bana mail olarak fatura iletilmedi ki, alışveriş yapanlar bilir her alışveriş sitesinde fatura kesildiği gibi mail gönderilir. Şu an acaba dolandırıldım mı yoksa gönderecekler mi, gönderdiklerinde de acaba ürün orijinal olmadığını anlar mıyım şeklinde sorularla oturuyorum. Çünkü eğer ürünün üzerindeki jelatini açıp kutuyu açarsanız asla iade almazlar buna dikkat edin lütfen. Ürünü açmadan da asla anlayamazsınız, denildiği üzere seri no sorgularsınız orijinaldir ama kucağa taktığınızda direkt anlaşılır.

Bu noktada çoğu kişi shopier üzerinden iletişime geçmiş en azından teslim almadan firmaya ödeme iletilmiyormuş. Bir de dediğiniz gibi sitede asla iade et seçeceği vs yok. Buna dikkat edin lütfen.

Daha önce alıp ürün orijinal kullanıyorum sorun yok diyen arkadaşlar lütfen bizi bu konuda aydınlatırlarsa sevinirim. Tek çare onların bu süreç ile ilgili bilgi vermesi olacaktır. Shopier üzerinden iade talebi oluşturan arkadaş da bizi güncellerse çok iyi olur.

Siz ürün gelmeden shopier ile iade mi isteyeceksiniz yoksa ürünü bekleyecek misiniz, şu an benim gibi kargo bekleyen arkadaşlar da bizlere fikrini iletirse çok iyi olur.
Bir de lütfen almayın etmeyin gidin orijinal sitelerden alın yazmayın arkadaşlar, alan almış zaten sadece yorum kalabalığı yapıyorsunuz inanın hiç bir faydanız yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…