AirPods pro
Zeptopat
Daha fazla
bu platformu alleher sayesinde bulanlar almayın kardeşim bence zaman kaybetmeye gerek yok gerekli işlemleri başlatalım alın size iş İstanbul’da olan arkadaşlar adresi resmî sitesinde yazıyor sözde gidip bakın yerinde duruyorsa siz karışmayın burdan haber edin ben gelip gereğini yaparım 

Az önce shopiere iade talebimi bildirdim ben iade alacağım
Enes ben sanal kart üzerinden aldım shopier tarafından siparişiniz alındı denildi kargo hazırlanıyor diyor dosya 0 desi gözüküyor gelmez gelsede istemediğimi belirtecem almayacam mail üzerindende iade etmek istediğimi belirttim canım sıkıldı bu işten ama iade süreci nasıl olur bilmiyorum İnş dediğin gibi olurüye girişi yapabiliyorum o konuda sıkıntı yok shopier üzerinden kartla alan varsa sıkıntı yok para karşı tarafa geçmiyor kargoyu teslim almazsınız direk iade edersiniz o zaman shopier iade işlemlerini başlatıyor para shopierde beklemede kalıyor
Enes ben sanal kart üzerinden aldım shopier tarafından siparişiniz alındı denildi kargo hazırlanıyor diyor dosya 0 desi gözüküyor gelmez gelsede istemediğimi belirtecem almayacam mail üzerindende iade etmek istediğimi belirttim canım sıkıldı bu işten ama iade süreci nasıl olur bilmiyorum İnş dediğin gibi olurüye girişi yapabiliyorum o konuda sıkıntı yok shopier üzerinden kartla alan varsa sıkıntı yok para karşı tarafa geçmiyor kargoyu teslim almazsınız direk iade edersiniz o zaman shopier iade işlemlerini başlatıyor para shopierde beklemede kalıyor
bu hiç güzel bir haber değildiSiteye bende gırıs yapabılıyorum 5 hazıranda yanı zamdan önce sıparıs vermıstım benhala hazırlanıyor diyor
Az önce shopiere iade talebimi bildirdim ben iade alacağım
Son düzenleme: