Allienware M16 R2 nasıldır?

ahmtgny

Kilopat
Daha fazla  
Alienware - M16 R2 16"
240Hz.
Intel Core series 1 Ultra 9
32 GB RAM.
NVIDIA GeForce RTX 4070.
1TB SSD.

Özellikleri bu sekilde. Laptopu aldim sadece ilk guncellemelerini yaptim. Saglam bir oyun indirip oynama firsatim olmadi. Piz %100 tam dolu oldugunda sadece 2 saatlik bir sure vermesi cok sasirtti. Bu laptop un şarj kapasitesi gercekten 2 saat mi bilemedim. Bir de ben ABD de yasiyorum bütçem 1700 dolar civari. Henuz bugün best Buy'dan aldim bu PC'yi fakat 2 hafta icinde iade etme hakkim var. Sizce bunun yerine baska ne laptop onerirsiniz ya da bu fiyata alinabilecek en iyisi midir? Simdiden teşekkür ederim.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Benzeri videolara bakarak karar verebilirsiniz.

Bu siteyi https://www.lenovo.com/us/en/p/lapt.../legion-pro-5i-gen-9-16-inch-intel/83df00apus kontrol ederek 4080 ürün satın alabilirsiniz. Dönem dönem Legion 7 4080 1800-1900$ kadar düşüyor. (fiyat farkına kesinlikle değer) biraz detaylı araştırıp Vector de satın alabilirsiniz.

Lenovo web site girerek Legion 7 i9 4060 1400$ kadar satın alabilirsiniz (ilk üyelikte 100$ indirim görünüyor)
Legion 7

Legion 5 1650$ i9 4070 tercih edebilirsiniz. Tüm Lenovo kolayca inceleme ve test bulursunuz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı