MSI Creator M16 alınır mı?

Bütçe
30.000 TL
Ben ona laptop yerine kasalı al dedim ben öyle yaptım ama kendisi üniversiteye gidecek o yüzden onu aldı ama indirimdeyken almıştı 17 bin TL geldi

Excalibur kaliteli olduğu için pahalı ama yine de fazla fazla verilmez, kuzeninin ne kadara aldığını nereden biliyorsun?

Excalibur kaliteli mi? Isınır, anakartı dandik, kasası iyi değil, paneller çok kötü. G900'ü mağzada inceledim leş gibi bilgisayar diyebilirim sanırsam Clevo'dan alınıyor. Arkadaşım G900 aldı GPU 98 derece oluyor mavi ekran veriyordu servise yolladı değişim yapıldı ve yeni gelen üründe ise CPU +95 çalışıyor du sattı şu an ne aldı bilmiyorum. Diğeri G770 aldı 11800h 3050 versiyonu malzeme ortalama ama 144Hz panel olsa bile şu an kullandığım monitördekinden çok daha kötü bir hissiyatı var klavye kalitesiz ilk aldığında 78-80 derece çalışırken 2 ay sonra 98 derecelerde dolaşmaya başladı servise yolladı durum hala aynı.

sordum söyledi fiyatını
Senin için demedim arkadaş için dedim.

ne kadar verilir peki?

Bunu atsan tamam diyeceğimde normal 3060'a verilmez o kadar bu 140W.

Excalibur kaliteli mi? Isınır, anakartı dandik, kasası iyi değil, paneller çok kötü. G900'ü mağzada inceledim leş gibi bilgisayar diyebilirim sanırsam Clevo'dan alınıyor. Arkadaşım G900 aldı GPU 98 derece oluyor mavi ekran veriyordu servise yolladı değişim yapıldı ve yeni gelen üründe ise CPU +95 çalışıyor du sattı şu an ne aldı bilmiyorum. Diğeri G770 aldı 11800h 3050 versiyonu malzeme ortalama ama 144Hz panel olsa bile şu an kullandığım monitördekinden çok daha kötü bir hissiyatı var klavye kalitesiz ilk aldığında 78-80 derece çalışırken 2 ay sonra 98 derecelerde dolaşmaya başladı servise yolladı durum hala aynı.
Arkadaşların aldığı donanım ne peki birde bu sorunu kendilerinin yapmadığını nereden biliyorsun.

Benim babamda eski bir Casper laptop vardı işlemcisi Intel Pentium'du ve bayağı anılarım oldu o laptopla NFS Underground ve GTA Vice City oynardım çok iyi lapğtopdu ama üstüne çay döküldü ve bozulddu

Arkadaşların aldığı donanım ne peki bir de bu sorunu kendilerinin yapmadığını nereden biliyorsun.

İki arkadaşımın bilgisayırınıda kontrol ettim. Yakın arkadaşlarım olduğu için evlerine gidebiliyorum. Masadan yüksekteler yani hava akışı oluşuyor altlarında. Boşuna Excalibur övmeye gerek yok @Artoria Pendragon ve @messinicocugu da size nasıl kötü olcuklarını açıklayacatır. + olarak G770 olanda 11800h 3050, G900 olanda 11800h 3060 var. Clevo'nun sitesine girip kasalara bakabilirsiniz aynılar.

Excalibur yerine soba alınması daha mantıklı olur bir de adaptörleri çok cüzi koyuyorlar bu yüzden bilgisayar iyi bile olsa adaptör besleyemiyor bileşenleri Casper Clevo kullanmayı bırakırsa almak düşünülebilir anca.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı