hypercricial
Hectopat
Sen bilgisayar seçmeyi bilmiyorsun normal 3060'a o kadar verilmez.Casper Excalibur G900 aldı memnun şu anda
Kokusu değil direk kendisi geliyor
Son düzenleme:
Sen bilgisayar seçmeyi bilmiyorsun normal 3060'a o kadar verilmez.Casper Excalibur G900 aldı memnun şu anda
Kokusu değil direk kendisi geliyor
Ben ona laptop yerine kasalı al dedim ben öyle yaptım ama kendisi üniversiteye gidecek o yüzden onu aldı ama indirimdeyken almıştı 17 bin TL geldi
Excalibur kaliteli olduğu için pahalı ama yine de fazla fazla verilmez, kuzeninin ne kadara aldığını nereden biliyorsun?
Senin için demedim arkadaş için dedim.sordum söyledi fiyatını
ne kadar verilir peki?
Arkadaşların aldığı donanım ne peki birde bu sorunu kendilerinin yapmadığını nereden biliyorsun.Excalibur kaliteli mi? Isınır, anakartı dandik, kasası iyi değil, paneller çok kötü. G900'ü mağzada inceledim leş gibi bilgisayar diyebilirim sanırsam Clevo'dan alınıyor. Arkadaşım G900 aldı GPU 98 derece oluyor mavi ekran veriyordu servise yolladı değişim yapıldı ve yeni gelen üründe ise CPU +95 çalışıyor du sattı şu an ne aldı bilmiyorum. Diğeri G770 aldı 11800h 3050 versiyonu malzeme ortalama ama 144Hz panel olsa bile şu an kullandığım monitördekinden çok daha kötü bir hissiyatı var klavye kalitesiz ilk aldığında 78-80 derece çalışırken 2 ay sonra 98 derecelerde dolaşmaya başladı servise yolladı durum hala aynı.
Hocam yeni nesil EXCALİBUR kullandınız mı?Ne olursa ol beleşte olsa excalibura bulaşma![]()
Arkadaşların aldığı donanım ne peki bir de bu sorunu kendilerinin yapmadığını nereden biliyorsun.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.