Allyouplay sitesi güvenilir midir?

rayquaza9

Decapat
Daha fazla  
Arkadaşlar, konudan bağımsız allyouplay sitesi güvenilir mi? Satın alım yapan var mı? O sitede Kingdom Come: Deliverance 2 şu anda 830 TL LUDENOID kodu ile 746 TL'ye düştüğü yazıyor, ama ödeme yerinde tekrar 830 TL oluyor. Anlamadım, sizce alınır mı? Güvenilir bir site midir?

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar, konudan bağımsız allyouplay sitesi güvenilir mi? Satın alım yapan var mı? O sitede Kingdom Come: Deliverance 2 şu anda 830 TL ludenoıd kodu ile 746 TL'ye düştüğü yazıyor, ama ödeme yerinde tekrar 830 TL oluyor. Anlamadım, sizce alınır mı? Güvenilir bir site midir?

Allyouplay'den çöp bile almanı önermem. Oyun almıştım, kod geri çekildi, para iadesi de yapmadılar.

Kod geri çekildi dediğin nedir hocam? Aktifleştirip oynadın, ondan sonra oyun kütüphanenden mi kaldırıldı belli bir zaman sonra?

Evet, oyun kütüphanemden kaldırıldı. Oyun da garbage adında, şu an Steam'de 79 cent olan bir oyundu. Bu sitede 3 liraya inmişti fiyatı ondan almıştım. Bu fiyat indirimi siteye çok koyacak olmalı ki oyunun kodunu geri çektiler. Demem o ki, bir sorun yaşarsanız Eneba gibi destek beklemeyin bu siteden.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı