Alman Demiryolu Şirketleri Halen Windows 3.1 Kullanıyor

Sanırım kurulu düzeni bozmak istemiyorlar. Örneğin yeni bir sisteme geçişte pek çok bug ortaya çıkabilir, hatalar oluşabilir veya farklı olaylar ile karşılaşılabilir. Bunları düzeltmek gerekir. Şirket, büyük ihtimalle bu gibi şeylerle uğraşmamak için yıllardır aynı sistem üzerinde hareket ediyor.

Şu an kullandıkları sistemideki zafiyetlerden daha fazlasının olacağını sanmıyorum. O bilgisayarlara 10 yaşındaki Mr Robot izlemiş bir velet bile sızabilir.

Benim çalıştığım havalimanında xp vardı daha yeni sisteme yavaş yavaş geçmeye başladılar

XP olsa anlarım da 3.1 de farklı bir boyut. :D

Beni alsınlar işe 3.1'de biliyorum MS-DOS'ta biliyorum. Windows 3.1'i Windows kullanan biri hemen çözer zaten ama MS-DOS'u gören yeni nesil "mouse imleci nerde" der ve oracıkta ruhunu teslim eder...

Norton Commander veya Dos Navigator olmadan Dos'ta bir şeyler yapmak çok uzun komutlar gerektiriyor. Bir dosya kopyalamak için özgeçmiş yazar gibi komut yazıyorduk :D

Haberi yeni gördüm ve şaşırmadım açıkçası. Dünya da halen bazı sistemler disketle falan çalışıyor. Düşünün koskoca NASA bile disketle çalışan sistemlerini halen faal olarak kullanıyor. Halen ufak ofis işleri için kullanılan bir NT 4.0 makine bile gördüm ben. Tabii yine NT 4.0 iyi. Windows 3.1 kullanmak adamı delirtir. 8 MB RAM falan varsa Allah kolaylık versin. Dona dona kullanırsınız artık. 😂

Haberi yeni gördüm ve şaşırmadım açıkçası. Dünya da halen bazı sistemler disketle falan çalışıyor. Düşünün koskoca NASA bile disketle çalışan sistemlerini halen faal olarak kullanıyor. Halen ufak ofis işleri için kullanılan bir NT 4.0 makine bile gördüm ben. Tabii yine NT 4.0 iyi. Windows 3.1 kullanmak adamı delirtir. 8 MB RAM falan varsa Allah kolaylık versin. Dona dona kullanırsınız artık. 😂

1 MB ram yeterli Win 3.1'e. Benim ramim 4 MB'tı uçuyordu Windows :)

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı