Alman kurdu çok havlar mı?

Apartmanda alman kurdu beslemenizi önermiyorum.

Dediğiniz gibi her insan da aynı olmaz, bazı "insanlar" köpek beslemeyi oyuncak sandığı için besleyemiyor.

Apartmanda beslemenizi çok önermiyorum, bu köpeğe bağlı bir durum, bunun bir sürü masrafı var, ilgilenmelisiniz ve sürekli dışarı çıkarmalısınız, kedi değil sonuçta, evde hareketsiz kalması iyi bir şey değil onun gelişimi açısından ve doğası gereği.

Japon balığı al. Kesinlikle ses çıkarmaz. Üstelik kaçma durumu da yok.

Konuyla alakasız cevaplar yazmayın. Klavyenize yazık. Size sormayacagim nerede besleyecegimi.

Konuyla alakasız cevaplar yazmayın. Klavyenize yazık. Size sormayacagim nerede besleyecegimi.

Tabii ki bana sormayacadınız, fakat ben fikirlerimi, önerilerimi söylemek istedim, konu ile alakasız bir şey göremedim çok, "Bu köpeğe bağlı bir durum" diye yazmışım orada. Bunlar sorumluluk gerektiren şeyler, öyle hadi bir köpek alayım diye olmaz, bu yüzden bu sorumluluğu kabul edip almalısınız ve alırsanız sık sık dışarı çıkarın.

Tabii ki bana sormayacadınız, fakat ben fikirlerimi, önerilerimi söylemek istedim, konu ile alakasız bir şey göremedim çok, "Bu köpeğe bağlı bir durum" diye yazmışım orada. Bunlar sorumluluk gerektiren şeyler, öyle hadi bir köpek alayım diye olmaz, bu yüzden bu sorumluluğu kabul edip almalısınız ve alırsanız sık sık dışarı çıkarın.
Kusura bakma bilader seni yanlışlıkla etiketlemisim şimdi farkettim.

Arkadaşlar erkek yavru almayı düşünüyorum apartmanda besleyecegim, komşuların rahatsiz olmasını istemiyorum. Bazı yerlerde "havlama problemi var" yazarken bazı yerlerde "gereksiz Havlama veya uluma sorunu yok" yazıyor. Ben de arada kaldım bir de size danışayım dedim.
Alman kurdu binada beslenemez köpeğe eziyet.

Apartman köpek besleme yeri değildir. Köpeğe bakacak imkanınız yoksa almamanız daha iyi olur.

Size sormayacagim nerede besleyecegimi.

Sinirlenmenizi gerektirecek bir durum yok. Köpek apartmanda beslenmez. Apartmanda beslemenizi istemeyecek kişiler illaki olacak ve bu yüzden sıkıntı yaşayacaksınız. Köpek dediğiniz hayvan sonuçta bir süs eşyası değil. Bir köşeye bağlayıp bırakamazsınız.

İmkanınız yoksa sırf eğlence olsun diye köpek almayın. Sonra genelde olduğu gibi kendini sokakta bulmasın.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı