Herkese merhaba, Almanya'dan iPhone alacağım alman vatandaşıyım Türkiye'de yaşıyorum. Türkiye'de kullanmak için alman vatandaşı olmama rağmen IMEI kayıt etmeme gerek var mı?
Herkese merhaba, Almanya'dan iPhone alacağım alman vatandaşıyım Türkiye'de yaşıyorum. Türkiye'de kullanmak için alman vatandaşı olmama rağmen IMEI kayıt etmeme gerek var mı?
Türkiye'de sadece 8 ay + 2ay(yurt dışı vatandaşlığınız olduğu için) toplamda 10 ay kullanabilirsiniz. Ocakta alsanız Ekim'de süre biter. Orada ikametgâh durumu gösterebiliyorsanız resmî olarak 12 ay kullanabilirsiniz.
E Devlet üzerinden yasal yolla uzatabiliyorsunuz. Ancak nasıl olduğunu BTK arayarak öğrenin hocam. Fikrim yok benim o konuda.Peki 10 ay kullanımı nasıl yapabilirim SIM kartım Türk vatandaşlığımın üstünde.
e-Devlet üzerinden yasal yolla uzatabiliyorsunuz. Ancak nasıl olduğunu BTK arayarak öğrenin hocam. Fikrim yok benim o konuda.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.