Alman vatandaşlığı alabilir miyim?

Yahya3

Zeptopat
Daha fazla  
14 yaşındayım. Babamın abimin ve ablamın alman vatandaşlığı var. Babam Almanya'dan emekli ve şu an Türkiye'de bizimle birlikte yaşıyor. Ablam ve abim Almanya'da yaşıyor. Alman vatandaşlığı alabilir miyim? Alabilirsem nereye müracaat etmeliyim? Lütfen bilgisi olanlar cevap versin.

14 yaşındayım. Babamın abimin ve ablamın alman vatandaşlığı var. Babam Almanya'dan emekli ve şu an Türkiye'de bizimle birlikte yaşıyor. Ablam ve abim Almanya'da yaşıyor. Alman vatandaşlığı alabilir miyim? Alabilirsem nereye müracaat etmeliyim? Lütfen bilgisi olanlar cevap versin.

Ailenden biri vatandaş ise olabilirsin diye biliyorum ama nereye müracaat edeceksin bilmiyorum.

Arkadaşlar Türkiye'de doğduğum için alman vatandaşlığım yok. Nasıl alabilirim acaba bilgisi olan var mı?
Babanızla birlikte alman konsolosluğuna başvuru yapmanız gerekiyor. Gerisi IP söküğü gibi gelecektir.

Konsolosluk ne alaka derseniz babanız ve siz Türkiye'de bulunduğunuzdan yetkili kurum orası...

Babamın alman sigortasını 3 yıl önce kapattırdık. Vatandaşlığı hala geçerli. Vatandaşlık almam için sigortayı tekrardan açtırmamız gerekir mi?

Arkadaşlar Türkiye'de doğduğum için alman vatandaşlığım yok. Nasıl alabilirim acaba bilgisi olan var mı?

Babamın Alman sigortasını 3 yıl önce kapattırdık. Vatandaşlığı hala geçerli. Vatandaşlık almam için sigortayı tekrardan açtırmamız gerekir mi?
Sigortalık bir durum yok diye biliyorum. Tabii en doğru bilgiyi onlardan alabilirsiniz.

Babanla falan beraber Alman konsolosluğuna başvur. Onlar sana bilgilendirme yapar.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı