Almanca Dizi Önerisi

Yerli kaynak bulamadım ben de. Fakat Alman kaynaklarının olacağını düşünüyorum. Türkçe altyazılı olarak. Şarjım az. Bakamıyorum. [emoji16]

@InJustice Bak hacı ne buldum. :)

Önce aşağıdaki videoyu indiriyorsun. Sonra "Berlin Alexanderplatz Türkçe Altyazı" diye Google'da aratıyorsun. Ardından "turkcealtyazi.org" isimli siteden altyazıları indiriyorsun. Sonra da izliyorsun... :)

Bu aslında dizi değil. 8 saatlik bir film imiş. Ama 13 bölüme ayrılmış ve izleyenleri gerçekten de mest etmiş.

İyi seyirler... :)

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Edit: @Neşeli Enginar konuya baksana. Sen daha iyi bilirsin bence. :)

@InJustice Bak hacı ne buldum. :)

Önce aşağıdaki videoyu indiriyorsun. Sonra "Berlin Alexanderplatz Türkçe Altyazı" diye Google'da aratıyorsun. Ardından "turkcealtyazi.org" isimli siteden altyazıları indiriyorsun. Sonra da izliyorsun... :)

Bu aslında dizi değil. 8 saatlik bir film imiş. Ama 13 bölüme ayrılmış ve izleyenleri gerçekten de mest etmiş.

İyi seyirler... :)

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Edit: @Neşeli Enginar konuya baksana. Sen daha iyi bilirsin bence. :)

Teşekkür ederim. Müsait olduğumda indireyim. Altyazıyı hallederim. Aklıma gelmemişti altyazıyı sonradan eklemek. Çok teşekkürler :D

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı