Almanca nasıl akıcı olacak şekilde öğrenilir?

awids

Femtopat
Daha fazla  
Şimdi almayaya geleli 1.5 yıl oldu ama basit konuşmalardan ilerisine gidemiyorum bir türlü. Daha önce Almanca öğrenenler nasıl yaptınız? Hem akıcı konuşabilmek için hem de akıcı konuşan birini anlayabilmek için her gün yaklaşık 2 saat ayırabilirim. Kelime öğrenimi için de bir taktik, öneri varsa alabilirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Almancan ne kadar iyi olursa olsun her akıcı konuşanı anlayamazsın. Sıkıntı dil aksanlar birbirinden cok farklı.

Hocam son durum nedir nasıl öğreneceğiz bu dili? Busuu ve Duolingo üyeliği başlatacağım sanırım.

Film ve hikaye öneriyorlar ama bir türlü başlayamadım çünkü çok sıkıcı geliyorlar birkaç Almanca konuşan arkadaş edindim onlara konuşuyorum kelime dağarcığı olarak neredeyse aynıyım bir de sanki böyle takılı kalmışım bir yere kadar öğrendim ama şu an biri birleşmiş kelime söylüyor ya (mesela "vorgehen" aklıma ilk bu geldi)bunu anlayamıyorum ve tekrarlamalarını istiyorum işin sonu eğer acil öğrenmek ve zevk senin için önemli değilse film sosyal medya dizi YouTube falan hepsini Almanca olarak izle ve Türkçe alt yazı da eklersen yardım edebilir diyeceklerim bu kadar iyi çalışmalar<3

Technopat Haberler

Geri
Yukarı