Almanca nasıl öğrenilir?

john wicks

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba, İngilizcem yeterli seviyeye geldi Almanca öğrenmek istiyorum fakat ingilizceden sonra Almanca çok zor geliyor hiçbir cümleyi bilmiyorum. Bu kadar şeyi nasıl öğreneceğim nereden başlayacağım bilemiyorum. Ne yapmam lazım sizce?

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba, İngilizcem yeterli seviyeye geldi Almanca öğrenmek istiyorum fakat ingilizceden sonra Almanca çok zor geliyor hiçbir cümleyi bilmiyorum. Bu kadar şeyi nasıl öğreneceğim nereden başlayacağım bilemiyorum. Ne yapmam lazım sizce?

Frau genç ile Almanca diye bir YouTube kanalı var oradan video izleyip not tutabilirsiniz. Uygulama olarak da Busuu ve Memrise kullanabilirsiniz.

Merhaba, İngilizcem yeterli seviyeye geldi Almanca öğrenmek istiyorum fakat İngilizceden sonra Almanca çok zor geliyor hiçbir cümleyi bilmiyorum. Bu kadar şeyi nasıl öğreneceğim nereden başlayacağım bilemiyorum. Ne yapmam lazım sizce?

Lisede bize Almanca öğretiyorlar ve komik bir şekilde 3 yıldır A1 öğreniyoruz. Öğrenmek isteyen de olmadığından hoca da bizi sıkmıyor pek. Almanca İngilizcenin ekstra zor hali gibi bir şey. Adamlar kafalarından die, der, das diye artikel uydurmuş. Bütün kelimelere rastgele takmışlar. Sırf bu bile Almanca'yı gereksiz karmaşıklaştıran bir dil. Dil öğrenmek istiyorsanız kursuna gitmenizi tavsiye ederim. Ben açıkçası YouTube'dan oradan buradan bir şeyler öğrenmeyi pek mantıklı bulan birisi değilim. Malum yıllardır dersleri ders sıralarında öğrendik evimizde değil.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı