Çözüldü Almanca proje ödevi için bilgisayar oyunu nasıl yapabiliriz?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

ByFrkn

Decapat
Makaleler
1
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
İntel Core İ7 13700K Gigabyte Rtx4080 16gb / Suprim 6tb hdd+1tb ssd / 32gb ram /Samsung Odyssey g3 1MS 144Mhz+ HP Omen X 27 Monitör+İpad 8.Nesil (Yayın İçin)
Merhaba arkadaşlar. Bu sene Almanca dersim için proje ödevi aldım ve proje olarak video oyunu yapacağız. Az da olsa biraz bi bilgim var ve unity üzerinden yapmak istiyorum. Acaba böyle hazır şablonlar var mıdır kullanabileceğim?

Çözüm
Hocam bunlar pek olmayacak gibi şu an film gibi bir şey yapmaya çalışacağım. Pivot animator ile yapacaktım fakat virüslü imiş sanırım. Başka program öneriniz var mıdır?
Eğer oyun tabanlı ise hâla cevabım aynı. UE ile Sequence veya Actor sequence ile yapabilirsiniz.
Hocanız çok üst düzey bir şey bekliyor mu?

Merhaba arkadaşlar. Bu sene Almanca dersim için proje ödevi aldım ve proje olarak video oyunu yapacağız. Az da olsa biraz bi bilgim var ve unity üzerinden yapmak istiyorum. Acaba böyle hazır şablonlar var mıdır kullanabileceğim?
Unity yerine Unreal Engine 5 kullan. Ve bu siteden şuanki ücretsiz Unreal assetlerini birleştir. Yeni yürüme similasyonun hazır.

Hocam bunlar pek olmayacak gibi şu an film gibi bir şey yapmaya çalışacağım. Pivot animator ile yapacaktım fakat virüslü imiş sanırım. Başka program öneriniz var mıdır?

Eğer oyun tabanlı ise hâla cevabım aynı. UE ile Sequence veya Actor sequence ile yapabilirsiniz.

Çözüm
Teşekkürler hocam.
Rica ederim. İyi günler ve iyi çalışmalar dilerim. Unreal Engine ile ilgili konularınızda etiketleyebilirsiniz:)
Bunlar ise birkaç örnek:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Hocam bu unreal engine 5 ile böyle küçük bir aksiyon almanca diyaloglu film yapabilirim demi?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı