Almanca'dan kötü not alacağım

Babam dün aradı ve derslerde sana güveniyorum dedi moralimi bozan şey bu.
Edebiyattan 65 alıyorum tarihten 60-70 arası.
Fiziğim 96 ve ingilizcem 96 diye biraz seviniyorum ama keşke her dersten yüksek alabilseydim.

Eğer aileniz derslere çalıştığınızı görmüşse bir şey diyeceğini zannetmiyorum. Olumlu bir imaj çizmeye çalışın.

Bende senle aynıyım 2 yıldır Almanca görüyorum bir kere bile kitabını açıp çalışmadım. Çok boş bir ders.

Bende tarihten 27 aldım sanırım en kötü notum ama çok kızmadılar.

Her zaman sorumluluklarımın bilincinde olduğum için ailemin benim sorumluluklarım hakkında yorum yapmasına izin vermezdim. Kötü aldıysam almışımdır, ne yapılmasını biliyorumdur zaten. Onların ekstra söyleyebileceği tek şey tavsiyeler olur yoksa bilinçli bir insan olduğunu biliyorlarsa bir şey demeyeceklerdir zaten. Gerçekten sorumluluklarının bilincinde biri olursan eğer ve doğruları bildiğinden ailen emin olursa, söyleyecekleri ekstra bir şey olmayacağı için herhangi bir şey demeyeceklerdir. Bana şahsen ne yaptığımı bile sormazlardı ki ben istemezdim zaten, gider kendim yahu bu gün kötü geçti falan derdim.
Bu arada koskoca lise hayatındaki en az etkileyecek derslerden birinin tek bir sınavından bahsediyorsun, ne kadar önemli olabilir cidden Almanca öğrenmek istiyorsan orası ayrı da. Kötü geçmişse geçmiştir sallanacak bir olay değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…