Brainstorm Hectopat Katılım 15 Ocak 2021 Mesajlar 1.168 Makaleler 1 Çözümler 2 Yer Antalya 12 Mart 2021 #31 1.mümkünse söyleme. 2.sayısala yüklendiğini söyle (işe yaramayabilir) 3.annenin karşısına geç ve @batuhan_n hocamın dediğini yap. GoofBro dedi: www.kizlarsoruyor.com 'a yazmaya ne dersin ? Bıktık sizlerden! Yardım isteyen kişilerin önüne geçip duruyorsunuz. Genişletmek için tıkla... Peki siz oraya yazmaya başlasanız da burada oluşturduğunuz kaotik ortamdan kurtulsak? Son düzenleme: 12 Mart 2021
1.mümkünse söyleme. 2.sayısala yüklendiğini söyle (işe yaramayabilir) 3.annenin karşısına geç ve @batuhan_n hocamın dediğini yap. GoofBro dedi: www.kizlarsoruyor.com 'a yazmaya ne dersin ? Bıktık sizlerden! Yardım isteyen kişilerin önüne geçip duruyorsunuz. Genişletmek için tıkla... Peki siz oraya yazmaya başlasanız da burada oluşturduğunuz kaotik ortamdan kurtulsak?
batuhan_n Decipat Zamanın Tanığı Katılım 26 Eylül 2020 Mesajlar 2.229 Çözümler 2 12 Mart 2021 #32 GoofBro dedi: www.kizlarsoruyor.com 'a yazmaya ne dersin ? Bıktık sizlerden! Yardım isteyen kişilerin önüne geçip duruyorsunuz. Genişletmek için tıkla... İstediği gibi açabilir konuyu. Karışamazsın.
GoofBro dedi: www.kizlarsoruyor.com 'a yazmaya ne dersin ? Bıktık sizlerden! Yardım isteyen kişilerin önüne geçip duruyorsunuz. Genişletmek için tıkla... İstediği gibi açabilir konuyu. Karışamazsın.