Almanya hayatı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Binadaki kiralar sanırım $800'den başlıyor fakat müstakiller $2000-2500. eğer yüklü parayla gidersen/m müstakil ev kiralamak çok iyi olur zaten orada 2 ayda çıkarırsın parayı.
zillow.com'dan (Hiç duymadım) küçük ev fiyatlarına baktım 800$'dan başlıyor kira olarak güzel bir fiyat aslında (Garajlı)

Küçük ev kirası ne kadar tutar peki?

Evlilik için greencard lazımmış galiba.

Bildiğim kadarıyla çekilişleri vardı onun kader yüzümüze gülsün artık zaten burada kalmış 2 senem.

Evlemnek şart hatta evlemeyen kişiler bazı otelere hatta muzelere giremiyormuş Almanya için değil coğu ülke boyle kucuk ev kirası 800 eurodan baslar villalar ortalama (satılık villalar. 150bin eurodan başlar)

Bildiğim kadarıyla çekilişleri vardı onun kader yüzümüze gülsün artık zaten burada kalmış 2 senem.
zillow.com'dan (hiç duymadım) küçük ev fiyatlarına baktım 800$'dan başlıyor kira olarak güzel bir fiyat aslında.

Yani 10 bin TL ile gitsen oraya uçak bileti vb. vize kalır sana 4 bin onla da 1 aylık kira ödesen zaten en az $15-25 alıyorsun saatlik olarak mesai yaparsan 1.5 la çarpılıyor yani rahat çıkarırsın parayı ama alışmak zor tek başıma ne yapacağım orada o sıkıntı onun için arkadaşta lazım.

Binadaki kiralar sanırım $800'den başlıyor fakat müstakiller $2000-2500. eğer yüklü parayla gidersen/m müstakil ev kiralamak çok iyi olur zaten orada 2 ayda çıkarırsın parayı.

Maalesef o tarzda. Fakat aynı ev icinde oğrenciler oyle kalıyor yurt gibi duşun 800 euro altında bir fiyata aynı evde ayrı odalı veya aynı ev de aynı oda icinde kalabiliyorsun.

Evlenmek şart hatta evlemeyen kişiler bazı otelere hatta muzelere giremiyormuş Almanya için değil coğu ülke boyle kucuk ev kirası 800 eurodan baslar villalar ortalama (satılık villalar. 150bin eurodan başlar)
Hocam bir video vardı gerçek mi bilmiyorum. Kirada otururken yangın söndürücü alarmı bozuk ise ve değiştirmezsek bizi mahkemeye verebiliyorlarmış bu doğru mu?

Boyle düşününce bende oyle derdim fakat onceden iş bulursan onlar ucağını parasını ve otel parasını odeme ihtimalleri mevcut her firima yapmaz.
Hocam bir video vardı gerçek mi bilmiyorum. Kirada otururken yangın söndürücü alarmı bozuk ise ve değiştirmezsek bizi mahkemeye verebiliyorlarmış bu doğru mu?

Bunu ilk defa duydum kanıtlı şekide satıcıdan ev sahibinden bunu teyit edersin + eve kamera koyarsın kanıtlı olarak bir belgen olur hiçbir şekilde dava edemez kendi kaybeder.

Pek bilgim yok ama Amerika'da başkasının bahçesine girersen o adam sana silah sıkarsa suçsuz sayılıyor diye biliyorum, 10. sınıfım şu an 12. sınıfın sonun da vize almaya çalışacağım bakalım üniversiteden sonra rahat alınır da 12. sınıf zorlar gibi.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…