Lıterhf
Hectopat
- Makaleler
- 2
Ben de daha önce Almanya düşünmüştüm ama dil konusunda sıkıntı çekerim diye vazgeçtim.
Hayır. Cekmezsiniz A2 seviyesinde olmak 1 insanla sorunsuz diyalog içinde olabilirsin.
B1 demek Almanca dilinde bir işte sorunsuz diyalog ve derdini rahat anlatabilirsin
Almanya'da olanlar sadece Almanca dil bilmez İngilizce genel ana dil olduğundan ingilizcede biliyorlar. Yabancı olup Türkçe bilen bile insanlar var. Sırf dil için gitmemezlik yapılmaz ben 2 gündür Almanca calışıyorum + İngilizce pes etmek yok her daim calışcaz ve o yurt dışına çıkacağız.
Bizim akrabalar Almanya da herkes 1 euroya çikolata alıyoruz 10 TL ediyor sizin ekonominiz iyi diyor tabii ki burayı bilmiyorlar fakat kuzenim 19 yaşında sistemi, telefonu, her şeyi son model.
Ben de 12. sınıfın sonunda gitmeye çalışıyorum birikim yapıyorum şu an bayağı bir para var Amerika'ya gitmem kaç paraya mâl olur?
Amerika gitmeniz için ortalama 2bin TL şart en fazla 3bin TL indirim olursa 1bintl ye bile gidebilirsiniz firimaya bağlı her ucak firiması farklı fiyat sunar ve kalite hizmetine gore fiyat artar.
2. adamlar 1 aylık ihtiyacını ortalama 30 euro ile tamamlıyor.