Almanya hayatı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Sizin hedefiniz ne peki?
Ben YKS'de ilk 10 bin gibi bir sıralama yaparak Bilgisayar Mühendisliği veya Uçak Mühendisliği istiyorum. Birden fazla planım var henüz 16 yaşındayım. Bu yüzden sadece bu olacak diye inat etmiyorum, karşıma gelen fırsatları değerlendirme taraftarı birisiyim. Yurtdışı hayallerim herkesin olduğu gibi evet benim de var, 2 sene sonraya bırakıyorum. Eğer bir şeyler değişmezse bu yurtdışı hayallerim tavan yapar. Gitmek için elimden gelenin en iyisini yaparım. Şu an Türkiye'den hemen gideceğim gibi hedeflerim yok. Zaten gidemem. Gitmek için Türkiye'de çalışıp para biriktirmem gerekiyor. Hayatın karşıma neler çıkaracağını bilmiyorum. Bir şeye bütün kapıları açmak veya kapatmak gibi şeyler yapmıyorum, uzun lafın kısası güzel bir hayat yaşayabilmek için önüme çıkan şansları arttırmak ve bir değil birden çok şans yaratmak için uğraşıyorum.

İşletme enformatiği bölümünü inceleyebilirsiniz almanlar hemen kapıyor.

Bir firmada destek hizmeti yardımcı olabilirim ilk 1 sene orada calışabilirim hem de bilgisayar mühendisi ile alakalı ek işler yaparım boylece gecimimi sağlarım ve arkadaş şart cunku tek başına yaşam gercekten zor. Maalesef ki fakat yapacak bir şey yok. Bir yerlere gelmeye calışacağız Allah'ın izni ile.

Teşekkürler. Güzel bir hedefiniz var. Bende hedefimi zaten acıkladım bakalım neler karşıma çıkacak.

İnşallah siz Almanya'ya bizde Amerika'ya gideriz hocam.

İnşallah hocam umarım gidebilirsiniz bende giderim umarım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…