Almanya vs Türkiye (araba fiyatı)

Evet arkadaşlar Almanya vs Türkiye araba fiyatları aşağıdaki gibidir. Bu ülkedekilerde hala bizim allahımız var diye kendilerini avutmaya çalışsınlar gerçekten iyi kandırma .

Almanya araçlar:

Türkiye araçlar:

Kelimeler kifayetsiz kalır ne diyeyim, Allah sonumuzu hayretsin.

İfadeler: T21
Araba falan geçtim...

Eskiden temel gıda bu kadar pahalı olmazdı. Yine yiyeceğimiz alabilirdik.

Sahibindeki Tofaş'ta güzelmiş ama yahu, temiz.

3.35d, 4.28i gibi modellere baksaydın keşke, bu çöplere para mı verilir Almanya'da?

Kia Stinger, Audi A4, C200 gibi modelleri saymama gerek yoktur herhalde.

Allah en son market fiyatlarına müdahele ediyordu, araba fiyatlarını da es geçmez herhalde.
Ne biçim açıklama yaptıysalar elimize oyuncak verdiler.
Valla bilmiyorum hocam Almanya işçi alıyormuş. Alsalar valla temizlik işçisi bile olurum. Adım gibi eminim ki daha iyi şatlarda yaşarım. Aama Almanya eskisi gibi değilmiş son model bmw ve mercedes ile gelen gurbetçiler öyle diyor

İfadeler: T21
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Tanıdık olsa bile ayak altı iş yaparsın, pandemiden sonra çoğu devlet çalıştırmak için mülteci alır herhalde.

Allah en son market fiyatlarına müdahele ediyordu, araba fiyatlarını da es geçmez herhalde.
Ne biçim açıklama yaptıysalar elimize oyuncak verdiler.
Birisi Allah’a anlatsın durumumuzu, o kadar inanıyoruz bu işkence nedir diye
Gerçi ben inanmıyorum da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…