Maryo Hectopat Katılım 1 Haziran 2020 Mesajlar 547 Çözümler 1 19 Aralık 2020 #1 Evet dediğim gibi Almanya'da akrabamız var. Acaba Almanya'ya gitmemi kolaylaştıran bir etken midir? Eğitim amaçlı gitmeyi planlıyorum.
Evet dediğim gibi Almanya'da akrabamız var. Acaba Almanya'ya gitmemi kolaylaştıran bir etken midir? Eğitim amaçlı gitmeyi planlıyorum.
rohatbaba123 Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Ekim 2020 Mesajlar 6.524 Çözümler 8 19 Aralık 2020 #2 Olabilir, ama emin değilim.
Hirok Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 13 Nisan 2020 Mesajlar 1.984 Makaleler 1 Çözümler 10 19 Aralık 2020 #3 Evet kolaylaştırır. Orada bir referansın varsa daha avantajlısın.
Arnadimo Hectopat Katılım 10 Kasım 2020 Mesajlar 1.231 Çözümler 1 Yer Kro Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Aralık 2020 #4 Evet.
Adem Yıldız_ Megapat Katılım 1 Aralık 2016 Mesajlar 5.575 Çözümler 5 19 Aralık 2020 #5 Maryo dedi: Evet dediğim gibi Almanya'da akrabamız var. Acaba Almanya'ya gitmemi kolaylaştıran bir etken midir? Eğitim amaçlı gitmeyi planlıyorum. Genişletmek için tıkla... Aman hocam kaçın kaçın.
Maryo dedi: Evet dediğim gibi Almanya'da akrabamız var. Acaba Almanya'ya gitmemi kolaylaştıran bir etken midir? Eğitim amaçlı gitmeyi planlıyorum. Genişletmek için tıkla... Aman hocam kaçın kaçın.
2 277662 Kilopat Katılım 2 Eylül 2019 Mesajlar 4.417 Makaleler 5 Çözümler 12 20 Aralık 2020 #6 Adem Yıldız_ dedi: Aman hocam kaçın kaçın. Genişletmek için tıkla... Neden hocam? Anladım.
Geralt Icepoty Hectopat Katılım 15 Kasım 2019 Mesajlar 519 Makaleler 1 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Aralık 2020 #7 Referans olarak gösterirsen ve geçmişi (kira vergi ödemesi vb) düzgün ise tabi ki avantajlı olur.
İbrahim Gürel Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Mayıs 2020 Mesajlar 3.964 Çözümler 12 Yer Ankara 20 Aralık 2020 #8 Adem Yıldız_ dedi: Aman hocam kaçın kaçın. Genişletmek için tıkla... Kaçın derken buradan mı oradan mı? Buradan ise doğru.
Adem Yıldız_ dedi: Aman hocam kaçın kaçın. Genişletmek için tıkla... Kaçın derken buradan mı oradan mı? Buradan ise doğru.
2 277662 Kilopat Katılım 2 Eylül 2019 Mesajlar 4.417 Makaleler 5 Çözümler 12 20 Aralık 2020 #9 İbrahim Gürel dedi: Kaçın derken buradan mı oradan mı? Buradan ise doğru. Genişletmek için tıkla... Hiç böyle düşünmemiştim. Ben akrabadan kaçmasını söylediğini sandım.
İbrahim Gürel dedi: Kaçın derken buradan mı oradan mı? Buradan ise doğru. Genişletmek için tıkla... Hiç böyle düşünmemiştim. Ben akrabadan kaçmasını söylediğini sandım.
Neşeli Enginar Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 31 Ağustos 2014 Mesajlar 3.483 Makaleler 23 Çözümler 6 20 Aralık 2020 #10 Hirok dedi: Evet kolaylaştırır. Orada bir referansın varsa daha avantajlısın. Genişletmek için tıkla... Lütfen yanlis bilgilendirme yapmayalim, tüm sülalenizin orada olmasi bile vatandaslik almanizda gram etki saglamaz. Özetle vatandaslik icin aranan özellikler sunlardir; 8 sene Almanya'da yasal ikametinizin olmasi Devlet yardimi almamaniz (Yasa bagli bu tabii ki) Sicilinizin kabarik olmamasi 3 senedir calisiyor olmaniz Son 3 aylik maas kagidiniz Aklima gelenler bunlar. Sevgiler
Hirok dedi: Evet kolaylaştırır. Orada bir referansın varsa daha avantajlısın. Genişletmek için tıkla... Lütfen yanlis bilgilendirme yapmayalim, tüm sülalenizin orada olmasi bile vatandaslik almanizda gram etki saglamaz. Özetle vatandaslik icin aranan özellikler sunlardir; 8 sene Almanya'da yasal ikametinizin olmasi Devlet yardimi almamaniz (Yasa bagli bu tabii ki) Sicilinizin kabarik olmamasi 3 senedir calisiyor olmaniz Son 3 aylik maas kagidiniz Aklima gelenler bunlar. Sevgiler