Haberlere bakarken şöyle bir video gördüm: Almanya'da yaşayan AKP'li vatandaş: Türkiye çok ucuz, et 3 euro
Böylelerinin varlığı çok üzüyor beni, etrafımda hiç yok böyleleri. Sizin yaşadığınız çevrede var mı? Adamın konuşması hakkındaki düşünceleriniz neler?
Haberlere bakarken şöyle bir video gördüm: Almanya'da yaşayan AKP'li vatandaş: Türkiye çok ucuz, et 3 euro
Böylelerinin varlığı çok üzüyor beni, etrafımda hiç yok böyleleri. Sizin yaşadığınız çevrede var mı? Adamın konuşması hakkındaki düşünceleriniz neler?
Böyle insanları kendi milletimden görmüyorum, tabii bütün yurt dışında yaşayanları kastetmiyorum ama yine de öyle hissediyorum. Pek umurlarında mı bu? Onu da çok sanmıyorum.
Almancı bir uzaktan akrabam var durumları çok iyi ama kendileri de biliyor Türkiye'nin durumunu ve sadece kurban bayramında geliyorlar, ülkelerini seviyorlar ama dönmekte istemiyorlar haklı olarak.