Almanya'dan alınan Steam cüzdan kodu etkinleştirilmiyor

Roma1972

Hectopat
Merhaba. Benim kuzenim dün Almanya'dan bana 4 tane 20€'lik Steam kartı getirmiş. Şu an telefondan aktif etmeye çalışıyorum fakat hata diyor. Ne yapabilirim (bu arada Azerbaycan'da yaşıyorum)? Şimdiden teşekkürler☺

Merhaba. Benim kuzenim dün Almanya'dan bana 4 tane 20€'lik Steam kartı getirmiş. Şu an telefondan aktif etmeye çalışıyorum fakat hata diyor. Ne yapabilirim (bu arada Azerbaycan'da yaşıyorum)? Şimdiden teşekkürler☺

Farklı ülkeden alınan kodları Almanya'ya ait hesap harici aktifleşritiemessin.

@Roma1972 kodu etkinleştirirken aldığın hatanın ekran görüntüsünü atabilir misin?
Buyur abi

Abiler peki ya VPN ile Almanyaya giriş yapıp Alman hesabı açarsam ve paraları yeni steam hesabına ekleyip kendi hesabıma oyun yada skin falan hediye edersem steam beni banlarmı?

Dosya Ekleri

• Screenshot_20230322-213344_Steam.jpg
    Screenshot_20230322-213344_Steam.jpg
    539,3 KB · Görüntüleme: 47
Buyur abi

Abiler peki ya VPN ile Almanyaya giriş yapıp Alman hesabı açarsam ve paraları yeni steam hesabına ekleyip kendi hesabıma oyun yada skin falan hediye edersem steam beni banlarmı?
Sorun bölgeden dolayı değilmiş. Kod yanlış veya geçersiz. Steam desteğe yaz bakalım ne diyecekler. Ya da kuzenine söyle aldığı yerle görüşsün. Yeni hesap açmana gerek yok.

Sorun bölgeden dolayı değilmiş. Kod yanlış veya geçersiz. Steam desteğe yaz bakalım ne diyecekler. Ya da kuzenine söyle aldığı yerle görüşsün. Yeni hesap açmana gerek yok.
Kral kuzen steamdan anlamıyor işten hediye vermişler ama ben steam desteğe yazacağım şimdi. Bir şey olunca haber edicem.

Abim böyle birşey yazmışlar

Dosya Ekleri

• Screenshot_20230322-230924_Steam.jpg
    Screenshot_20230322-230924_Steam.jpg
    75,9 KB · Görüntüleme: 40
Son düzenleme:
Kral kuzen steamdan anlamıyor işten hediye vermişler ama ben steam desteğe yazacağım şimdi. Bir şey olunca haber edicem.

Abim böyle birşey yazmışlar
Kod pasifmiş. Kuzenine kodu kim verdiyse kodu temin ettikleri yerle görüşmeleri gerekiyor. Senin yapabileceğin bir şey yok şu an.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı