Schnaps Hectopat Katılım 23 Nisan 2020 Mesajlar 795 Çözümler 1 31 Temmuz 2020 #1 Arkadaşlar amcam Almanya'ya gitti ben ona ekran kartı aldırtsam kargoyla yollarken sıkıntı olur mu? Bazı yazılarda sırt çantasında sıkıntı falan olmaz diyorlar ama ya kargoyla vergi falan çıkar mı veya gümrükte takılır mı?
Arkadaşlar amcam Almanya'ya gitti ben ona ekran kartı aldırtsam kargoyla yollarken sıkıntı olur mu? Bazı yazılarda sırt çantasında sıkıntı falan olmaz diyorlar ama ya kargoyla vergi falan çıkar mı veya gümrükte takılır mı?
dogant Megapat Zamanın Tanığı Katılım 29 Ocak 2019 Mesajlar 6.838 Makaleler 33 Çözümler 44 Yer Kadıköy Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Temmuz 2020 #2 Kargo ile yollarsa vergi çıkabilir ama elden getirirse sorun olmaz. Artı 0 Eksi Çözüm
KS KS Schnaps Hectopat Katılım 23 Nisan 2020 Mesajlar 795 Çözümler 1 31 Temmuz 2020 #3 Amcam bazı nedenlerden dolayı dönemez peki ben onun yanına gitsem 1-2HAFTA için onda sorun olur mu? Artı 0 Eksi
dogant Megapat Zamanın Tanığı Katılım 29 Ocak 2019 Mesajlar 6.838 Makaleler 33 Çözümler 44 Yer Kadıköy Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Temmuz 2020 #4 Schnaps dedi: Amcam bazı nedenlerden dolayı dönemez peki ben onun yanına gitsem 1-2HAFTA için onda sorun olur mu? Genişletmek için tıkla... Elden getirdiğinizde vergi çıkmaz hatta Amazon ve anlaşmalı Mediamarkt gibi yerlerden alırsanız tax free kapsamında %17 vergi iadesi alırsınız. Artı 0 Eksi
Schnaps dedi: Amcam bazı nedenlerden dolayı dönemez peki ben onun yanına gitsem 1-2HAFTA için onda sorun olur mu? Genişletmek için tıkla... Elden getirdiğinizde vergi çıkmaz hatta Amazon ve anlaşmalı Mediamarkt gibi yerlerden alırsanız tax free kapsamında %17 vergi iadesi alırsınız.
R redant Kilopat Katılım 15 Mart 2016 Mesajlar 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Mart 2021 #5 dogant dedi: Elden getirdiğinizde vergi çıkmaz hatta Amazon ve anlaşmalı Mediamarkt gibi yerlerden alırsanız tax free kapsamında %17 vergi iadesi alırsınız. Genişletmek için tıkla... Merhaba, Almanya' da Saturn' den 3 tane kart aldıracağım. Alan kişi nasıl tax free' den yararlanabilir yardımcı olabilir misiniz? Artı 0 Eksi
dogant dedi: Elden getirdiğinizde vergi çıkmaz hatta Amazon ve anlaşmalı Mediamarkt gibi yerlerden alırsanız tax free kapsamında %17 vergi iadesi alırsınız. Genişletmek için tıkla... Merhaba, Almanya' da Saturn' den 3 tane kart aldıracağım. Alan kişi nasıl tax free' den yararlanabilir yardımcı olabilir misiniz?