Almanya'dan getirilen Xbox Series S'in garantisi olur mu?

Makaleler
15
270€ ve 4900 liraya denk geliyor. Forumlarda araştırınca Avrupa'dan alınırsa garantisi aynı TR gibi işliyormuş. Doğru mu?

Tırların içine bakıyorlar ama benim dendiği zaman umursamıyorlar. Bu arada kapalı kutu da gelme şansı var.

Son düzenleyen: Moderatör:
Türkiye garantisi değil Almanya garantisi olacak.
1654358834132.jpg

Xbox X içinse şunu buldum:
Cihazınızdaki garanti yalnızca satın alındığı ülke veya bölgede geçerlidir. Örneğin, Xbox'ı yurtdışından satın aldıysanız ancak Türkiye'de yaşıyorsanız garanti geçerli olmayacaktır. Xbox'ı Türkiye'den satın aldıysanız ve Türkiye'de yaşıyorsanız, garanti geçerli olacaktır.

Vallahi geçen yaz Amazon üzerinden Series S aldım ve satıcısı Amazon Germany idi. Yurt dışından geldi ve birebir aynı TR garantisi oldu.
En net cevabı size müşteri hizmetleri verecektir Xbox'u arayıp sorun hocam.

Hocam elden alacağım ben nakit olarak ama her yerden ses çıkıyor hiç emin değilim :D

Xbox Türkiye'yi arayıp sorsanıza hocam?
Kimse net bir şey söyleyemez ben bizzat Almanya üzerinden almış birisi olarak ve 2 sene TR garantisine sahip birisi olarak net bir şey söyleyemiyorum.

Xbox Türkiye'yi arayıp sorsanıza hocam?
Kimse net bir şey söyleyemez ben bizzat Almanya üzerinden almış birisi olarak ve 2 sene TR garantisine sahip birisi olarak net bir şey söyleyemiyorum.

Direkt bilgi AB içinden alınan konsollarda 2 yıl Microsoft TR garantisi olacağı hocam. Kontrolcünün 1 yıl, konsolun 2 yıl garantisi var. Kontrolcü için 2 yıl kaydettirebilenler de olmuştu sanırım ama benim hem harici aldığım kontrolcü hem de kutudan çıkan için 1 yıl yaptılar. İngiltere ise yazıldığı gibi 1 sene. Ben Mediamarkttan alıp kendim de getirdim, Amazondan da getirttim durum böyle oldu, garanti kayıtlarını da Xbox TR'yi arayarak fatura tarihine göre başlattırdım.

Direkt bilgi ab içinden alınan konsollarda 2 yıl Microsoft TR garantisi olacağı hocam. Kontrolcünün 1 yıl, konsolun 2 yıl garantisi var. İngiltere ise yazıldığı gibi 1 sene. Ben MediaMarkt'tan alıp kendim de getirdim, Amazon'dan da getirttim durum böyle oldu, garanti kayıtlarını da Xbox TR'yi arayarak fatura tarihine göre başlattırdım.

Aynen benim de böyle.Net bir bilgi gelmesi güzel oldu ben net olup olmadığını bilmediğim için genel yargı vermek istememiştim teşekkür ederim bilgilendirme için.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı