Almanya'dan hazır sistem nasıl bulunur?

DaisakuKuze

Hectopat
Yer
İzmir
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
R5 4600G
RX 580
Almanya'da hazır sistem alacak bir arkadaşım var fakat nereden veya nasıl en uyguna sistem alabileceğini bilmiyoruz yardımcı olabilecek var mı?
Bütçe maksimum 1000 euro geçmezse iyi olur bu fiyatın altında olacak şekilde.

TR ile Almanya'nın bir ortak özelliği, berbat hazır sistemler anlaşılan.

SSD ile RAM'i şişirmişler sadece, cidden R5 5500 ile 4060 mı?

Etiketlemeyi unutmuşum hocam siz ne önerirsiniz Max 1000 euro. Yayın yapacağını söylüyor ona göre öneri yapabilirseniz çok iyi olur.

Etiketlemeyi unutmuşum hocam siz ne önerirsiniz Max 1000 euro. Yayın yapacağını söylüyor ona göre öneri yapabilirseniz çok iyi olur.
Almanya piyasasını kontrol edebileceğim bir site varmı bakmam lazım. TR'de ki gibi sitelere sahip olsaydık kolay olur. Ama 1000$ iyi şeyler çıktığını biliyorum oyüzden Euro içinde umudum var, yayın içinde uygun birşey çıkar bence.

Hocam r5 5500 bütçe dostu bir işlemci değil mi zaten?
O işlemci 4060'ı bile besliyor.
1000 Euro için pahalı hocam. Mediamark'ta bile 12700KF sistemler var 4060 ile. Sizin attığınız dediğim gibi RAM ve SSD şişirmesi. 64 GB RAM ne kadar efektif kullanır meçhul olması bir kenera, çok ucuza parçalar. İleride çift haneli rakamlar ile SSD ve RAM rahatlıkla alır.

Almanya piyasasını kontrol edebileceğim bir site var mı bakmam lazım. TR'de ki gibi sitelere sahip olsaydık kolay olur. Ama 1000$ iyi şeyler çıktığını biliyorum o yüzden euro içinde umudum var, yayın içinde uygun bir şey çıkar bence.

1000 euro için pahalı hocam. Mediamark'ta bile 12700KF sistemler var 4060 ile. Sizin attığınız dediğim gibi RAM ve SSD şişirmesi. 64 GB RAM ne kadar efektif kullanır meçhul olması bir kenera, çok ucuza parçalar. İleride çift haneli rakamlar ile SSD ve RAM rahatlıkla alır.

Benim de bilgim yok Almanya üzerinde o yüzden yardım çok iyi olur hocam beklemedeyim önerilerinizi.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı