Hazır sistem nasıl kurulur?

Bunlar ne demek abi aglicam ya, sistem hazır geldi ben sadece gpuyu taktım. Onu hazırlayan yer yapmıs mıdır? Gaming gen trden satın aldım.
Ha hazır sistemse takmıştır hocam. Paneli takabilirsin.

Ha hazır sistemse takmıştır hocam. Paneli takabilirsin.
Hocam hallettim şimdi hemen hemen her şeyi bir ekipmanları takmak kaldı. Hepsini anakarta takmam gerekiyor değil mi? Öyle ise kulaklığı hangi renge takmam lazım? Benimki tek girişli.

Dosya Ekleri

• 17523231501292233417394650685494.jpg
    17523231501292233417394650685494.jpg
    108,4 KB · Görüntüleme: 12
Hocam hallettim şimdi hemen hemen her şeyi bir ekipmanları takmak kaldı. Hepsini anakarta takmam gerekiyor değil mi? Öyle ise kulaklığı hangi renge takmam lazım? Benimki tek girişli.
Kasada jak girişi yok mu? Yoksa o jakların üstünde yazar isimleri.

İstersen kasayada takabilirsin. Anakartada olur.
Hocam şimdi ethernet kablosunu çekecektim ama kapının arasında sıkışması gerekiyor maalesef. Ben de bunu istemediğim için servisi çağırdım, onlar duvarı matkap ile delip geçirsin diye. Ben şu anlık Ethernet takılmadan da wifiye kablosuz bağlanabilir miyim? Anakartım Asus Prime B650M-R.

Hocam şimdi ethernet kablosunu çekecektim ama kapının arasında sıkışması gerekiyor maalesef. Ben de bunu istemediğim için servisi çağırdım, onlar duvarı matkap ile delip geçirsin diye. Ben şu anlık Ethernet takılmadan da wifiye kablosuz bağlanabilir miyim? Anakartım Asus Prime B650M-R.
Wifi adaptörün olması lazım, internette 200-300 lira gibi fiyatlara satılıyor. Yoksa olmaz.

Hayır hocam. Bağlanamazsın. Wifi yok anakartta. Wifi adaptörü ya da kartı alman lazım.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı