Almanya'dan laptop almak mantıklı mı?

Daha fazla  
Haftaya Almanya'ya gideceğim ve 3000EURO bütçem var. MediaMarkt'tan alacagim tax Free'den yararlanmak icin, bu arada %10u geri ödeniyor yani ona gore bir tercih yapacagim. Fakat şöyle bir sorun var, malum laptoplar şans işi ölü pikesldir, ışık sızmasidir, coil whinedır... Laptopu aldiktan sonra ulkeden cikana kadar kutusunu açmamam gerekiyormuş tax Free'den yararlanabilmek icin. Çünkü alirken ulkede kullanmayacagini beyan ediyorsun. Ben laptopun TR'ye getirince problemli oldugunu gorursem muhtemelen elimde kalır (MediaMarkt'in uluslararası garanti durumu var ama ne kadar ilgilenir trdekiler bilmem). Sizce girilebilecek bir risk mi? Yoksa TR'den al mi dersiniz?

Sizce girilebilecek bir risk mi? Yoksa TR'den al mi dersiniz?

Bana kalırsa risk yok. Laptopu mağazada inceleyip sonrasında paketleyebilirsiniz.

Ölü piksel ısınma sorunu falan çok çok nadir olan şeyler. İade değişim oluyor mu? Türkiye'den kargo ile yollasam ürün değişimi yapar mısınız gibi soruları mağaza çalışanlarına sorun.

3000 euro bütçen varsa gel buraya bozdur 90bin TL yapar sistemin kralını çekersin.

HP by OMEN/ Core i9 13900HX işlemci/ 32GB Ram/ 1TB NVMe SSD/ RTX 4090 Ekran Kartı /17.1"/ W11/ Gaming Laptop 7P6M0EA örneğin bu sistem.
Msi alacagim

Bana kalırsa risk yok. Laptopu mağazada inceleyip sonrasında paketleyebilirsiniz.

Ölü piksel ısınma sorunu falan çok çok nadir olan şeyler. İade değişim oluyor mu? Türkiye'den kargo ile yollasam ürün değişimi yapar mısınız gibi soruları mağaza çalışanlarına sorun.
Laptobu magazada inceleyebiliyor muyuz oyle? Kutuyu acip inceletmezler sifir laptobu bence.

Magaza calisanlari pek cacik bilmiyor. Daha once kulaklik aldim sorsugumda garantisi var dediler. Tr gidince Logitech mail attigimda garantisi yok demislerdi.

Bu var aklimda

Son düzenleme:
MSI alacagim.

Laptopu magazada inceleyebiliyor muyuz oyle? Kutuyu acip inceletmezler sifir laptopu bence.

Magaza calisanlari pek cacik bilmiyor. Daha once kulaklık aldim sorsugumda garantisi var dediler. TR gidince Logitech mail attigimda garantisi yok demislerdi.

Bu var aklimda.

Benim dediğim daha iyi bu arada ama sen bilirsin.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı