Almanya'dan Laptop getirtmek

damndaniel

Kilopat
Babam uçakla Almanya'ya gidecek. Mediamarkt'tan laptop almayı düşünüyorum. Buraya göre ucuz olur mu? Getirtirken sıkıntı çıkar mı ? Kendi ürünün gibi gösterirsen sıkıntı olmaz diye duymuştum. Yardımcı olursanız sevinirim.

Gümrükte sıkıntı çıkmaz kendi eşyası gibi gösterirse ama orda üretildiği için burda bir şeyler uyumsuz olur mu bilmiyorum

Babam uçakla Almanya'ya gidecek. MediaMarkt'tan laptop almayı düşünüyorum. Buraya göre ucuz olur mu? Getirtirken sıkıntı çıkar mı? Kendi ürünün gibi gösterirsen sıkıntı olmaz diye duymuştum. Yardımcı olursanız sevinirim.

Aradaki fiyat farkı budarada iki senelik garantiden vazgeçmeye değecek kadar var ise alınabilir.

Ülkelerden ülkelere priz ve adaptör farklılığı falan gibi bir şey oluyormuş. Bu konuda bilgin var mı ?
Priz aynı sıkıntı olmaz. Yalnız garanti işi sıkıntı mediamarkt gibi yerlerde. Amazon.de almanyada alıp babanın adresine kargolayıp baban yanında getirirse 2 yıl amazon garantili oluyor. Ben iki ay önce öyle aldım msi laptopu 1 yıl msi global garantili 2 yıl amazon garantili

Technopat Haberler

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı